Tazeanne0134 Asrinayaz evet kuzum hem de aleti karnıma koyar koymaz dedim ya inanamadık kuzum hadi bakalım hakkınız da hayırlısı olsun
NilayOyku Mespetitsbebes 17 haftalıkken renkli.gisterdi doktorum kesin erkek dedi ama devlete gittim geçen oda kesin kız dedi. Detaylı ya haftaya giricem inşallah canim
Mespetitsbebes Busraars NilayOyku Her hastane ayni mi bilemiyorum ama ultrson kalitesi iyi olan mi daha iyi gorur bebegin pozisyonuda cok onemli oglumda bacakalrini acip direkt gostermisri 13.haftada simdi bizde bekliyoruz hala ogrenemedim ,detaylida kesin cikar mutlaka gir bencecanim insan zor duruyo zaten alisveris yapmamak icin 🙄
Betulackln Busraars allahtan başlamamıştım 17 den sonra doktor hep kesin bisey diyemem diyodu benimki ya yan yatiyor ya bagdas kuruyor her seferinde bi hevesle gidiyorum ağlamaklı çıkıyodum doktordan ogrenemeyince en son 29+4 te görebildik kızmış meger bende yeni basladm alisverise
Asrinayaz Tazeanne0134 aynn canm hayırlısı olsun ya ama yoruldum ya millet 12 hatalıkken öğreniyo bn 17 haftalığım hala netleşmedi ya
Tazeanne0134 Asrinayaz bende net bi şekilde dün öğrendim işte 23+0 haftalık hamileyim 25 dk sonra 23+1 olacaz
deniz89 @Kuzey88 bize 7,5ay boyunca erkek denildi ama son 1,5ay kalasya kız oldgunu öğrendik üstelik heran doğum grekleşir diye tüm hazrlklar da tamamdı mavi mavi idi 🤭kız doğdu..ama detaylıya girmediğime pişman oldum orda kesin sonuc cnkü
deniz89 Son 1ay kalasıya baska doktora gittik hediyelikler hep mavi erkek çocugu olarak dagttk odasının mavi örtülerini değişebldm bir tek ..hep mavi giydi battaniyesi bile maviydi ama en iyisi ortak renk almak herşeyi
Tazeanne0134 Asrinayaz kuzum karnım çıkmıyor diye üzülme çünkü kişiden kişiye değişir ama kaç haftalıktın sen detaylı da kesin ve kesin belli olur
Nesdef Kuzey88 canım benim en son 18de kesin erkek diyip pipili ultrason verdiler 21 de detaylı ultrasonda kız çıktı
Busraars Mespetitsbebes canım cihazla çok alakası yok bebeğün pozisyonuyla alakalı bende 23. Haftada ayrıntılı ultrasonda öğrendim. Bacaklarını hiç açmadı nazlı kızım😊