Kuzey88 Kızlar 17. Haftadayım yüzde 90 kız denildi. Sizde bu haftadan sonra değişen oldu mu olduysa hangi haftada oldu
NilayOyku Kuzey88 merhaba cnm. Ben de 21 haftalık hamileyim. Bi özele bi devlete gidiyorum. Biri kesin kız diyo diğeri kesin erkek diyo. Ben de kime guvenicegimi şaşırdım 🤷♀️ pek cevap gibi olmadı sanki ama demek istedigim hepsi farklı görüyo 😑
Asrinayaz Kuzey88 valla bunu bnde merak ediyorum 16+6 haftalığım bugün 15 dk boyunca açmadı bacağını minnak doktor saliselik gördü bacak arasını %90 erkk dedi ama teyit edicem daha emin değilim dedi
Mevr Kuzey88 12.haftada kesin kız dedi 16.haftada erkek olduğunu öğrendik 😄 kesin dese de inanmamak gerekiyormuş demekki 😬 ben de özele gidiyorum doktorum benden önce kimsede yanılmamış benim şansıma işte 😄😄
Mespetitsbebes NilayOyku Kac haftaik tahminde bulundular renkli ultrasonda tam gorunmesi lazim yani organ tarama testinde
Kuzey88 Asrinayaz aynısını yaşadım ben de yüzde 90 dendi ama sırt üstüydü görünmedi bile neye dayandı dedi hiç bilmiyorum
Asrinayaz Kuzey88 saçmalık ama instada bi kadın ücretsiz cinsiyet yorumu yapıyor 14 haftalıkken o bana erkk dedi yüzükoyundu o zmnda
NilayOyku Mespetitsbebes 17 haftalıkken renkli.gisterdi doktorum kesin erkek dedi ama devlete gittim geçen oda kesin kız dedi. Detaylı ya haftaya giricem inşallah canim
selvikamile 17 haftalık ken kesin erkek dedi pipi falan çekti ultrason kağıdı verdi sonraki haftalarımda kız olduğunu öğrendim en iyisi ayrıntılı ultrason ordada kız dedi peki o pipi olarak gösterdiği şey neydi tabi ki göbek bağı ama kaç yıllık doktorun da artık kordonu tanıması lazım
Deniztuba selvikamile bize de 11 inci haftada erkek dedi umarım bizimkide kız dır hep kız gibi hissediyorum saglıklı olsun da ama kız olsun çok ıstiyorum
Tazeanne0134 Kuzey88 ben kuzum benim doktor %80 Kız demişti dün detaylıya gittim doktora aleti karnıma koyar koymaz gördük hem de oğlum olacak inşallah kesin ve net