Mrlyldrm Ceren8910 normal ve sezaryen arasında 200 300 tl oynuyormuş ve fiyat buymuş prenses Doğum falan da yaparsan 4 bin tl e kadar çıkıyormuş
betull1 Mrlyldrm kız cnm😍 kilosu az dedi doktorum en son 2300 dü 35 haftalikken balık yağı kullanmaya başladım insAllah fayda eder
Mrlyldrm betull1 inşallah canım bol bol muz ye kaşar ye çok etkisi oluyor kilo da bence ev yapımı yoğurt süt 🥛😍
elifeceylan merhaba bnde sankoya yunus emre beye gidiyorum 34 haftalık olduk bebeğim erkek 😍25 ekim’e sezaryen doğum olacak allah nasip ederse🤗badem kasar yumurta peynir muzlu süt kilo aldırıyor bebeğe denedim gördüm
betull1 elifeceylan bilmiyorum cnm bazı postlar da da baktım haftam aynı olan kişilerden de düşük gerçekten ama önemli olan sağlıklı olmasi yiyorum herşeyden vitamin olsun diye ama ..
Mrlyldrm betull1 sağlıklı olsun da kilosu da doğduktan sonra iyi bakarız artık çok ta takıntı haline getirmemek lazım 😍😘
elifeceylan betull1 kilosunun çok olması sağlıklı olduğunu göstermez genetik faktörler de etkilidir demişti doktorum
betull1 Mrlyldrm aynn elimden geleni yapıyorum zaten daha ötesine de elimden birşey gelmiyor şimdilik
Mrlyldrm elifeceylan iyi hayırlısı olsun sağlıkla alalım da bebişlerimizi kucağımıza gerisi hiç önemli değil 😍😍