Hamilelik kolestazı yüzünden erken Doğum yapacağım suan 19+3 haftalığım bu haftalarda normalde beklenmeyen bir durum olan kolestaz bende oldu ilaçlarla 37. Haftaya kadar götüreceğiz sonra ise Doğum olacak normal dogum istediğim için suni sancı olur büyük ihtimalle bu bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi suni agrısı nasıldır kaç saat sürer ve güvenilir mi?
Suni sancı ile 37. Haftada Doğum.
canselcoban68 36+5 de suyum geldiği doğurdum kendi sancim ve açılmam yoktu suni ile doğurdum epidural almadim 12 saat sürdü ilk 6 saat kolau gecti sonraki 6 biraz zordu sanciyi ayakta karsilamak hareketli olmak daha kolay geldi yatmayin sanci geldikçe tuvalete çöker gibi çökün acilmaya yardımcı olur zarar konusunda baska secenegim yoktu hic dusunmeden kabul ettim şükür bir sorunda yaşamadım
canselcoban68 ben daha geç doğurdum ama suni ile oldu suyum felan geldi ama sancim azdı haftam da 41 olunca risk almadık suni aldım suyunun gelmesini de hesaba katarsak 12 saat ama suni şancı takıldıktan sonra 5 saat içinde doğumum oldu 2 3 saat kolaydı ama son saatler suni sancıyı son derece açınca şiddetlendi ağrım ama nst dışında yatma hiç sürekli gez çömel derin nefes al sancin gelince
Ezgib teşekkür ederim bilginizi paylaştığınız için insallah bende kolay bir şekilde atlatırım
hunilimom tamam size de çok teşekkür ederim insallah kolay bir şekilde atlatırım bende
ilk kızım da yatarak hiç kalkmadan 12 saatte sadece suni sancı ile doğurdum canım hepsi kucağına alınca unutuluyor şimdi ikinci kızımı bekliyorum 38 haftalığım bunu inşallah kendi. Sancımla doğururum eğer inat ederse yine suni sancı alırım çok korkmaya gerek yok
5 gün sonra
isyo uyuşturuyorlar hissetmiyordum agrisini
Mucize_istiyorum22 yaa gerçekten mi çok sevindim😍
canselcoban68 canım kolestazı için tedavi alıyo musun