ysmnnn_ Kız ismi önerebilir misiniz ama şu son dönemlerde çıkan çok konulan isimlerden istemiyorum 😄Berfu Mihrimah doğa nasıl
Sena09 Bir dönem kızlarının isimleri hep aynı olacak diye çok korkuyorum ben de. 🙈Meva, Arya, Asel vs. vs. Hepsi çok güzel isimler ama çok var artık bu isimlerden. Berfu ve Doğa güzel bence . 😍Ben de Karya düşünüyorum. Çok duymadım bu ismi. Sanırım pek bilinmiyor.🤗
ysmnnn_ Sena09 evet canım ben de duymadım karya ☺️Benimkinin cinsiyeti belli değil daha ama erkek ismine karar verdik kız ismine veremedik bir türlü 😻
Yesiimduurmus Bende çok bilindik ve kullanılmış isimlerden istemediğim için lena ismine karar verdim bir çok anlamının yanı sıra bizim için bizden biri anlamı taşıyor eşim ve benden bir parça yani en değerli parçamız 🌸🌸🌸
Mihribali Benim adım Mihriban kızım olsaydı kesin Mihrimah koyardım🤭❣️ Oğlum oluyor adını Aliyar koyacağız 🙈💕
Kullanicianne sevval55 mihran ismi cok guzel benimde kız olucak alyamina koyucaz ama esim.en cokk bunu begendiiii😊😊
Bestte9989 Mihrimah çok hoş bi isim hep aklımda vardı aslında ama eşim pek yanaşmadı şimdilerde yüsra olmasına karar verdim tabi eşim bunu da pek begenmedi ama ona kalırsa çok klasik isimler istiyo o yüzden ikna ettim benim kızımın adı yüsra olcak inşallah
Deletedmom098 Bestte9989 bizde eşimle alya mira asel lina lila gibi isimlerden hiç hoşlanmıyoruz herkes farklı şeyler buluyor kendi tercihleri ama biz hazal yada esma koymayı düşünüyoruz