Happy12 Acil yardım istiyorum arkadaşlar !! jodid adında iyodürilac arıyorum ve yasadığım şehirde yok yardımcı olabilecekmisin ?
etugce Happy12 benim arkadaşım kullanıyordu, biz de bulamadık antalyada hiç bir yerde. Tüm eczaneleri aradık depolarına sormalarını istedik ama yoktu. Eskişehir ve ankarayada soedurduk bulamadık. Muadil bir şey verdi en son doktor yok diye
Happy12 Acill ya sabahtır giremedim ilac aramaktan bir allahın kulu yazmamış ya pes vallahi ama dikkat çeken bi post değil sizde haklısınız
Ceyda28 Happy12 bulunduğumuz yerde bulsak size nasıl ulaştırabiliriz?? Eczacı arkadaşım var ama saat geç olduğu için arayamıyorum yarın arar sorarım size bilgi veririm birde kaç mg olduğunu yazarsanız
Happy12 Ptrckli inş canım inş ya son 20 günüm kaldı ama ilacı içmem gerek doğumum olasıya kadar ve nasıl bi ilaçtır ki hiç bi yerde bulamıyorum
Happy12 aslimutlu1 gebelikte çıktı canım ve doktorum tövbe yarabbaim günaha sokucak beni piyasada nadir bulunan bi ilacı vermiş ve ben bulamıyorum ne yazıkki 🤦♀️
Happy12 Prettymomy teşekkür ederim acil olmasa inanın burda böyle şeyi paylaşmak istemem ama bi umut işte
Happy12 Ceyda28 jodid 100mcg potasyum iyodür canım ...sorun değil yeterki bulalım gerçekten aciliyetim olmasa bu kadar aramam surda 25 günüm kaldı ve elimde beş adet kadar var ilaç doğumum olana kadar içmem gerek .. arkadasına sorup yazarmısın bana tekrar şimdiden teşekkür ederim 🙏
Happy12 Ceyda28 siz bi sorun arkadasınıza ben adres falan veririm size siz nerde oturuyorsunz ben aydın merkezde oturuyorum
Happy12 etugce bende söyledim canım bulamıyorum diye ilaç piyasada yok dedim bunu kullanıcaksın dedi kestirip attı doktor
3melekannesi Happy12 internette aradım senin için buldum çok şükür 😊 http://drnpharma.com/sevkiyat linki bu kargoyla gönderiyolarmış istanbulda istediğin kadar alabilirsin