Gizemabc 35ilknur35 alındığı kadar da kolay veriliyor diyorlar. Canınızı sıkmayın. Ben de “fazla” kilo alanlardanım ben de kendimi pek beğenemiyorum ama hamilelik bu. Kilo almak doğasında var.
35ilknur35 Gizemabc inşaAllah çabuk veririm çünkü kilo gerçekten kötü bişeymiş onu anladım hatta baya kötüymüş halime bakıp üzülüyorum bebeğim için diyorum ama eskisi gibi kıyafetlerini giyememek bile üzüyor insanı
Burcu16 Sibel_Basargan ya niyeyse 20-25 hafta arası birden alınıyor benim gözümde en tehlikeli hafta ilk hamileligmde 20 ile 22. Hafta arası 5 kilo almıştım ama toplamında 10 kilo alarak girdim Doğuma cok şekerli meyveler tatlılara hamur işine yönelme canım
Sema12 Sibel_Basargan 23 haftaligm 2 bucuk kilo aldm , dkkat etmeye caliscam bu surecten snra daha cabuk we kolay kilo alinio cnku 😔🙄
Kubraaas @denden bilmem ki bana bir şey söylemiyor hatta sormadı hiç 😅 geçen aile hekimliğine kontrole gittiğimde ebe az almışsın ye biraz demişti. Kilonuz mu fazla dicem de bilemedim ki ben 46 kiloydum hamile kaldığımda.
denden Kubraaas yok kız kilomda normaldi. aile hekimimde normal diyo. 😬 doktorum kızıyo ama. değişik.
Seyma55 Sibel_Basargan bn ilk 4 ay hiç kilo almadm 5 ve 6.ayda 10 kilo aldm okdar şaşrdm ki 2 ayda 10 kilo 🙄 7.aymda 1 kilo almşm toplam 11 kilo bakalm doğuma kadr kac olcam
Gizemabc 35ilknur35 ben de bebeğim için kilo alıyorum diye sevinenlerden değilim. Bu çok normal bence. Napalım aldığımız gibi vereceğiz inşallah🥰
Kubraaas @denden normal kiloyla hamileliğe başlandığında 14 kiloya kadar almak normalmiş 😅 neyse vardır bir bildiği kilo zor bir şey zaten. Yine de dikkat edelim
hunilimom Derya0707 yok canım sadece su içti.. ve bol emzirdim ekmek tüketmedim çeyrek ekmek felan yedim ama ilk 1 ay sulu beslendim hep kabız olmamak icin
27_ 27. Haftamdayim 4 kilo aldim. Hamilelik oncesi spor yaptim sanirim ondan böyle az oldu. Bebek e 1 kiloyu gecti bu arada.