Sibel_Basargan ben hizla kilo alangillerdenim🤣🤣
16 haftam bittiyi gun 9 kilo aldigimi oyrendim
18 haftalikken qrip oldim 2 kilom gitmisdi..
27 haftalikken 17 kilo aldigimi bildim ah ah malasef😏😏
28 haftalikken tabikide 18 kilo...
33 haftalikken kilom sabit kalmisdi yani 18 kilo kalmisdi 5 haftada almamisdum ama bebeyjm almisdi cok seviniyordum🤣🤣 daha ne bilirdimki cok sevinme eşşek gibi yeme 25 kiloyla doguma giricen diye😂😂😂
Ay dogum aninda tartiya cikdim 37+4dum.ay gozlerime inanamadim vallahiii😳😳😳tarti 25 kilo aldigimi gosderid😣😣😣sinirlerim bozuldu resmen.sezeryan olucakdim hemde.anastezi aldigim kilodan dolayi iğne yerini bulamiyordu.17 defa deşdi belimi.o an hakiketen ciok kilo almanim zararli olmasini bildim ve birde hamile kalirsam eşsşek gibi yemerim dedim bir daha!!!!hemde ödemlerim vardi balon gibiydim hamilelikde.
Dogumdan 2 gun sonra tartiya cikdim en az 7 kilo gider diye dusunmusdum ama yok malasef 5 kilo gitmisdi.moralim bozukdu.1 haftaya ödemim gitdi
Sanki bi balonu patlatdilar suzuldu.bak oyle oldum
Ödem gitdi direk zayifladim.kendime inanamaz oldum.Ya ben nasil zayifladim diye ya.😳😳😳karin kalmadi bile.bu ne dedim nasil oldu.yani kilolar ödemmişmi bende🤣kendimi manken gibi hiss ediyorum😂😂😂😂😂60la hamile kaldim 85le doguma girdim.bos yere kilo almisim cunki bebeyim 2900 olarak doguldu.benimk8 kilo diyilmis ödemmiş😊3 kilom kaldi verilesi yani.1 ay 2 gunluyuz artik darisi sizin başiniza .hepinize guzel dogumlar arkadaslar.dikkat edin size basit olsun hersey.dengeli ve guzel beslenin.ki hem size hemde yavrunuza yarasin.kilolari da guzel veresiniz diye😊