Egeymen Ya şuan çok kötüyüm. 26+6 günlük bugün. Zaten erken doğum riskim var sürekli yatıyorum. Dünden beri beyaz sümüksü Bi akıntım vardı az önce tuvalete gittim Bi baktım kan gelmiş nişan sanırım bu. Çok korkuyorum nişanı gelip de doğurmayan Bi şey olmayan var mı?
20182019 Egeymen cnm hastaneye git engellerler belki benm kizimda nisan gelmedfi icinbirsy diyemicem ama git dr muhakkak
Zeynada Egeymen benim doktorum en ufak lekelenmede geliyorsun dedi direk. Lütfen artık burdaki herkese söylüyorum en ufak kanamada buraya yazana kadar nolur doktora gidin. Ya da en azından arayın lütfen.
Egeymen Anneyimki Kumsalinannesii 20182019 Şimdi eşimi aradım geliyor hemen hastaneye gidicez sizleri de haberdar ederim umarım Bi şey olmaz dua edin nolur
Anneyimki Sümüksü akıntı bile nişan olabiliyorken kan gelmişse git cnm acileee hemn. İnşallah degildir inşallahhh zamanını beklerrr
Kumsalinannesii Egeymen ins olmaz canim ins güzel bir şekilde devam eder zamanında alırsın kucağına. Takipteyim güzel haberler verirsin ins 😘😘
Sevilay_dvc Egeymen lutfen durumunu haber edermisin ? Bebekte sende iyisindir insalalh allah yardimcin olsun
Egeymen 20182019 Anneyimki Sevilay_dvc Yldzzyldzz Fatmanzmgl Arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim 1,5 cm açılma oluşmuş nst de sancı çıkmadı serklaj işlemi yapılmasına karar verildi ama kesin Bi çözüm değilmiş inşallah işe yarar öyle umuyoruz bakalım
Egeymen Zeynada ben de önce doktorunu ve eşimi aradım ama o bekleme süresinde de insan yaşayan birilerinden iyi şeyler duymak istiyor destek istiyor işte