Emibra ekin4 hemen cikmaya bilir adetin 2 3 gun gecikince bidaha yap canim ben aadetime 1 hafta kala yaptim sabredemedim cikmadi testten 1 hafta sonra bidaha yaptim adetimin 2 gunuydu adetim gelmemsti cikti
[silindi] GnAyotbsi kişiden kişiye değişir canım.gec döllenme olduysa çıkmaya bilir mesela ben 4 gün kala yaptım silik çıktı ertesi gün kan verdim 94 çıktı .kuzenim adeti iki gün geçince yapmıştı 18 çıkmıştı ..yani tamamen döllenme zamanına bağlı :)
GnAyotbsi ekin4 bence erken gebelik tersti al canım 1 hafta içinde gösterebiliyor normalgebelik tersi adet geçmeden zor gösteriyor ekin4
M_agayeva Canim ben 6 gun kala erken gebelik testi yapdim cik.adi umudumu kesmiwdin adetim bir gun kecdi umutsuz bi sekilde test yapdim aninda çiff çizgi cikdi insallah sende mucizeni alirsin bu ay
ozg96 Canım dört gün kala erken gebelikte çıkmadı regl ikinci günü normal teste çıktı regl olmazsanız tekrarlyın☺️
ekin4 GnAyotbsi adet olmayayimda cnm inşaallah bende anne olurum birgün o çift çizgiyi atıp bende hamileyim anne olacam derim inşaallah rabbim sen isteyen herkese banada tattır bu duyguyu🤲🤲
Sessizmelek İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız bende bugün adet günüm bende bebek istiyorum Allah kısmet ederse yarın yapacağım test Rabbim sana da bana da yaşatsın bu mutluluğu🤲🏻