Deletedmom00170 https://imgyukle.com/i/oKHj9n bu da bir saat sonra bu kadar koyu değildi bu kadar koyulaştiginda ne kadar pembeydi düşünün artik :)
Betulsna Deletedmom00170 ahh Ahh şunlar gebelik testi olaydı da böyle çıksaydı nolurdu ki 🤗 inşallah bu çizgileri gebelik testinde de görürüz🙏🏻
Deniz8731 Hergün aynı saatte testi yapmak daha saglikli sonuç veriyomus kizlar aklinizda bulunsunnn.. Bi de öglen 12-4 arası daha belli oluyomus o LH degeri.
Deniz8731 Bi yandan da telefon uygulamasindaki yumurtlama tarihime bakiyorum. Bakalm telefondaki dogru cikcak mı :) Telefondakine göre yumurtlamam 3 gün sonra olması lazm. Ama gercekte nasl olcak bakalım
Betulsna Deniz8731 aynen bende öyle yapıyorum. Takvimim uygulaması var bende 24 Eylülü gösteriyor. Bir de Bi kaç gün önce FLO diye bir uygulama yükledim o da bugünü gösterdi ama bugün tutmadı.
Deniz8731 Betulsna Benimki de Takvimim uygulaması. Ve yumurtlamamı 23 eylul gosteriyo.Bakalm ne olcak 😄
Betulsna Deniz8731 1 gün var aramızda. Ama umarım uygulamanın gösterdiği tarihten önce yumurtalarım. Eğer o gün yumurtlarsam değerlendirmem imkansız 🤦🏻♀️😔 O gün yolcuyum gittiğim yerde de yapamam off..
Deniz8731 Betulsna İnsallah daha once yumurtlarsin canim. Kötu denk gelmis. Ama zaten merak etme uygulama gününe gore yumurtlicagimizi sanmiyorum :) Cunku herkes icin standart hesaplanmis tarihi söyluyo.
Deniz8731 Benim de buara misafirlerim gelcek hep. Tam da onlar geldigi zaman yumurtlarsam napcam bilmiyorum 😄😄 Yumurtlamam var gelmeyin mi desem 😄😄😄