Sinemozdem Selam benim de reglim 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 4631 çıktı şok olmuştum dış gebelik mi diye hemen dr gittik ama değilmiş çok şükür keseyi ve yolk kesesini gördük geçen haftada kalp atışını aldık çok şükür🙏🏻
Ozge3747 quuenn Bence değeriniz 6 haftalığa göre normal, beta değeriyle değil de kese görmeye gittiğinizde belli olur ikiz olup olmadığı
Kubraseyit00 quuenn benimde 214 du birdahaki testte 856 4 kati artmis bnada acaba cogul mu diyenler oldu ama suan 13 haftaligim tek gebelik 😅
quuenn Kubraseyit00 aa inşallah ikizdir çok istiyorum ama her şey Allahtan tabi 🥰 sağlıkla alın sizde kucağınıza 🥰
Htcglgnaksy quuenn benim 4177 den 25440 a yükseldi çoğul değil o hiç belli olmuyor düzenli bu şekilde artıyor mu dikkat edin bende aynısını düşünmüştüm ama bitanecik 👶💕
quuenn Htcglgnaksy ptesi tekrar gidip kan vereceğim gerçi kese göründü yolk kesesi de oluşmuş ama nolur nolmaz test yaptırayım tekrar
Rbs111 quuenn canım öyle anlaşılmaz . Adet günü 954 çıktı benim mesela ama arkadaşımın 90. Kuzenimin 65 . Döllenmeye bağlı. Usg de görülür ancak😍
Arvenceren quuenn evet canm tek kese kan sonucu aldm ertesi gün gtigmde hasteneye keseyi bebeği kalp atışını hepsini gördü doktor