Elif_murat hedo ah canım hiiçç o konuya değinmeyeydik iyidi 😂😂🙈🙈 ben normalde 34+1 im, ama hanımefendi şiştikçe şişiyor 36+5 görünüyor. Kilosu 3050 idi dün. E bende aldım gidiyorum. Yine biraz stres yaptım ağladım ettim ama değişen bişey yok 🥺🥺🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
hedo Elif_murat yaa maşallah 🧿 🥰 tosuncuk olacak yani kuzucuk ☺️Yaa biz daha 2500 deyiz 34+1 de öyle dedi doktor yani dün
Elfsrkn Zuhrem kaç haftalık oluyor canım bende sezeryan olacağım ama kaç haftalarda oluyor bilmiyorum. Dr daha erken dedi gün vermek için
Elif_murat hedo hele ben🙈🙈 ağlıyorum stres yaptığım için sırf kilo yüzünden. Aç yatıyorum geceleri, uyuyayım da bişey yemeyeyim diyorum yine de şişiyorum
Yusufummm suna2335 son 7 dün çatı muayinem yapıldı bu gün sabah nişanım geldi sancılarımda git gide sıklaşıyo😢
Melek_efe hedo aynen bitti valla ama son günler geçmiyor birde artık heyecan yerini korkuya bırakıyor hakkımızda hayırlısı 🙏
hedo Elif_murat ya öyle de aç kalma az kaldı zaten hayırlısı ile doğdu mu minikler veririz bi şekilde