Wayward Esesen yok bu ayrı bir şey hamile kalmadan önce Anadolu sigorta firmasından tamamlayıcı ve gebelik sigortası yaptırmıştım masraflarımı karşılasın diye, bu yüzden hastaneye gittiğimde bir ödeme yapmıyorum. Bundan bahsetmiştim :)
Esesen Busecngz bir arkadaş doğumdaki epituralden para alınmıyor dedi ama artı doğumdan sonra ağrı yüzünden istenirse 400 müş
Busecngz Esesen doğumdan sonra epidural diye bisey mi var. Ömrü hayatımda ilk defa duyuyorum. Yanlış anlamış o arkadaş
Livaneli0816 Gamseee ziya çetine gidiyorum 150 tl ucreti cokda memnunum 32.haftamdayim dogumumuda dorukda yapicam insallah
Emine5016 Htczmra Bende Şehir Hastanesine Gitmeyi Düşünüyorum Zeliha Hanıma, Bir Türlü Randevu Alamadım Siz Nasıl Aldınız ?
Htczmra Emine5016 bende sizin gbi randevu alamadm burda arkadaşlar yardmci oldu sabah erkenden gidin fiş aliysnz sonra o fisle istediğiniz doktora randevu alysnz mhrsdn ben hicbisekilde alamadm
Emine5016 Htczmra Teşekkür Ederim. Birde benim şuan gittiğim doktorum ayrıntılı ultrason istedi. Özelde pahalı olduğu icin devlette yaptırmak istiyorum. Bir sorun olmaz yaparlar değil mi ? İlk defa gitcem çünkü.
exenica Funda16 arkadaşın kuzeni 45 gün önce yaptı doktoru İbrahim Bey’di Pembe mavide oldu. 5250 verdiler bir de ekstra bir gece için 550 TL almışlar.