exenica Funda16 geçen sene Mart ayında da arkadaşım 5000e yapmıştı. Sanırım oda ne kadarsa doktorda o kadar alıyor demişti.
Emine5016 Htczmra Teşekkür Ederim. Birde benim şuan gittiğim doktorum ayrıntılı ultrason istedi. Özelde pahalı olduğu icin devlette yaptırmak istiyorum. Bir sorun olmaz yaparlar değil mi ? İlk defa gitcem çünkü.
Htczmra Emine5016 şehir hastanesinden emin değilim ama yapmaları lazım ben Şevket yilmazda yaptrdm detayliyi ama pzt günü şehir hastanesindeydm ultrosonda bebekte bı sıkıntı gördü ayrıntılı ultrosona gönderdi demekki Yapiliyo
Emine5016 Htczmra Anladım. Bende Sevket Yılmazda Yaptırayım o zaman. Şevket yılmazda yaptırmak için doktor randevusu almam gerekiyor mu ? Kusura bakmayın çok soru sordum ama burda tanıdığım kimse yok o yüzden sizi meşgul ediyorum biraz.
Htczmra Emine5016 evet mhrsden randevu alın normal kadın doğum doktorunuza o zaten sizi yonlendiriyo perinatolojiye kayıt aciyo ve randevu aliysnz en fazla bı hafta sonraya gun veriyolar
Emine5016 Htczmra Çok Teşekkür Ederim. Normalde özele gidiyorum. Şevket Yılmazdan farklı bir doktora randevu aldığımda benim hastam değilsin burda yapamayız falan demez değil mi ?
Nero1633 Senemunlu bende senem hanima gidiyorum harika bir doktor pazartesi randevum var 37 yim ama ultrasonda 1 hafta onde cati muayensi yapcakmi bilmiyorum nst ye giricem ama
Senemunlu Nero1633 ben 36 da gidicem nts ye giricem catiyla ilgili dogum aninda bakmak cok daha mantkli oldugunu soylemis arkadasima. O anda kasilmalarla daha net anlasilir demis . Dun 34 dum randevuya gittm mukemmel biri
Nero1633 Cekirge doruk hastanesi senem hanim 2500 tl normal 2800 epidral 3500 sezeryan dogum ucretleri bu ucretlerin icine fotografci oda susleme ve kuafor dahil
Htczmra Emine5016 Ben şimdiye kadar 3 hastane değiştirdim öyle bisy söyleyen olmadı canım yinede yanlış yönlendirmek istemem ama detayliya gelen bı kız özelde pahalı o yüzden geldm diyodu tabiki doktora söylenmez böyle bisy ama doktorun geri cevirecgni hiç sanmyrm daha yolun basindasnz ben 3 hastane değiştirdim dedgm gbi oraya vereceğim parayi bebeğime harcarim ama olurda icinizesinmez o zmn gidersnz sizin bilecegnz is
FYZKRNK Zeyzeykrt merhaba canım instagramda sayfam var ‘bizim_orgumuz’ teyzem yapıyor örgü işlerini istersen bir gözat isteğe göre kişiye özel tasarlıyoruz..
FYZKRNK Hilal cankılıç a bende gidiyorum ama şuan hamile değilim çocuğumuz olmuyor diye gittim 2aydır tedavi uyguluyor ama hiç memnun değilim çok ilgisiz geliyor hiç detaylı birşey anlatmıyor... hakkında yazılanlarını okuyınca iyice soğudum zaten yeni doktor arayışındayım..
Ocak16 FYZKRNK hamileliğini ilk öğrendiğimde gitmiştim. Sadece bir kez gittim. Aşırı ilgisiz, kendi çapında biseyler yapıyor. Sonrasında oktay Altun a gittim medicabil. Ondan sonra ilaç gibi gelmişti:)
FYZKRNK Birde uludağ üniversitesinde Bilge hanımın çok iyi bir doktor olduğunu duydum ki ona da randevu almak çok zor malesef