Linatosun Hemde ne ağrı bugün düne göre daha çok var plates topunu koltuk bjoyetine kullqniyorum bide sanki böbrek ağrır ya o şekilde bel ağrım var arqda kaşığa iğne batar gni oluyor ha dundendir sürekli kusuyorum
Linatosun Mavilianne Hemde ne ağrı bugün düne göre daha çok var plates topunu koltuk bjoyetine kullqniyorum bide sanki böbrek ağrır ya o şekilde bel ağrım var arqda kaşığa iğne batar gni oluyor ha dundendir sürekli kusuyorum.
Mavilianne Linatosun Bende de bazen aniden sol kasığım öyle oluyor. Yemek yapamıyorum ya 10 dakıka ayakta dursam ocağın başında belim kopuyor resmen. Karnım çok gergin yakın mı acaba doğumlar. Düzenli değil ama kasık ağrım da oluyor. Bakalım belki gelirler
2prenses_masal-oyku Oyku22 ben 40+2 de doğurmuştum ne var dert edecek bol bol ilişkiye gir gerisi krndiliğinden gelir zaten 😂 dert etmeee daha vaktiniz var 😁
Sibel_imm 40+4 oldu ama gelmedi inatçı kız artık korkutmaya başladı neden gelmiyor ömrümün sonuna kadar böyle kalacakmışım gibi hissediyorum 😁
dvran22 deletedmom9494 kuzum benim hiç açılma yok daha dün muayene oldum, doktor perşembe gününe yatış verdi suni sancı verecek eğer açılma olmazsa sezeryan olackmism😓
Sibel_imm deletedmom9494 açılmam yok şuan kesinlikle suni düşünmüyorum ablam aynı durumu yaşadı suyu azalmıştı ama açılması hiç yoktu 2 gün suni verdiler sonunda sezeryana aldılar yeğenim pisliğini yemişti çocuk 1 hafta küvetse kaldı o yüzden suni düşünmüyorum
Eslina Oyku22 canım erkek çocukları günlerini doldurur derler benim arkadaşım dün doğum yaptı erkekti 42 haftalık
Rahtes Oyku22 çok erken zaten şuan.. neden stresse girdin ki? Gelecek elbet.. tadını çıkar bu son günlerinin🥰
Zencefillilimon Hergün 20 squat her gün iki bardak yeşil cay her gün 5 hurma her gün merdiven in cık her gün en az 1 saat yürü her gün sıcak suya otur her gün perine masajı yap ama 39+2 yiz sıfır belirti sıfır açıklık hatta Bebek kanala bile girmemiş yukarda duruyor 🤦🏻♀️