gozdeak Sol tarafıma yatamıyorum hiç rahat gelmiyor sağ tarafımda uykuya dalabiliyorum 🤦🏼♀️ Napıcam böyle 🙁
Ecmelinannesi gozdeak Hangi tarafta rahat ediyorsan öyle uyu canım ben mesela her iki taraftarda uyuyamıyorum artık 😟çok zorlanıyorum
Mlssa gozdeak Doktorum Sağa ve sola yatabilirsin demişti zorlamayın kendinizi illa sol diye.Sola yatmaya çalışın ama sağa da yatabilirsiniz yüz üstü ve sırt üstü yatmayın eğer karnınız büyüdüyse.
Neslihancoskun gozdeak sol taraf şart değil günde 2 saat yatmak yeterli olur diyorlar gün içinde dinlenirken sola yat gece sağına yat ben çok fazla değiştiriyorum 10 dakka sağ 10 dakka sol bacağım uyuşuyor 😊
Pinars gozdeak bende 33 haftalığım ve sola hiç yatamıyorum kaburgam batıyor o yüzden genelde sağ tarafa yatarak uyuyorum problemde olmuyor. Doktorlarda iki taraftan Hanginde rahat uyuyorsanız öyle yatın diyorlar sende takma kafana 👍🏽
gozdeak Ecmelinannesi bende çok zorlanıyorum canim ama son aylarda mutlaka sol tarafa yatin kan akışını arttırmak bebegi rahat ettirmek için diyolar🤷🏼♀️
gozdeak Mlssa ay ne bilim kendimi o kadar şartladım ki sağa yatınca çok rahat oluyorum ama vicdan yapıyorum sola dönüyorum rahat edemiyorum sağa derken iki üç saati buluyor uyumak 🤦🏼♀️
Ecmelinannesi gozdeak birsey olmaz ya sağ yatabilirsin :) işte 41 haftadayim sağ sol yattım ikisindede
Mlssa gozdeak Sıkmayın kendinizi nasıl rahatsanız.Zaten bebek iyice büyüyünce o nasıl rahat ediyorsa öyle yatmak zorunda kalacaksınız tadını çıkarın😃
Neslihancoskun gozdeak ahh onu hiç söyleme ben yüz üstü yatmadan uyuyamazdım o yüzden hamileliğin başından beri saat başı uyanıyorum uyku denen bişey kalmadı ama napalim miniklerimiz için değer sağlıkla gelsinler inşallah 😊
gozdeak Mlssa ben doktoruma sordum canım bebek sol tarafta oluyor genelde ne yapmam lazım soluma yatamıyorum dedim bana sola yatmaya özen göster o sana göre şekil alır dedi işte bende vicdan yapıyorum ama rahat rahat yatarım artik sağ tarafa 😂
Mlssa gozdeak Bazen sola yatınca cok kıpırdanıyordu mesela sağa yatınca duruluyordu ben de sağ tarafa yatıyodum😃 sorun olmuyor kızım 24günlük şuan nerdeyse hep sağa yattık😃
gozdeak Ecmelinannesi ayy yerim ya 😘 oğlan benimki de ☺️ Normal gebelik 40 hafta mi 41 hafta mi ? Bi zarari olmaz dimi bu kadar anne karnında kalmasının doktor ne diyor doğum için ☺️
gozdeak Neslihancoskun amin canım inşallah 🙏🏻 Bende öyle kapanıp bacaklarımı da açıp yatardım şimdi nerde o derinnn uykular 😂
Ecmelinannesi gozdeak doktor dedi ayın 20 sine kadar bekliycez dedi sancin olmazsa suni sancı verilir dedi
Akbulut gozdeak ben de aynı durumdayım ama dert etmiyorum valla ona stres buna stres biraz relax olmaya çalışalım 36haftalık oldum uyuyayım da ne tarafa olursa modundayım
gozdeak Akbulut 😂😂 ben o kafa da değilim daha galiba 31 olduğum icin 36 olunca eminim bende sizin gibi düşüncem