Huzurumuz Arkadaslar bugun kese göründü beş haftalıgız ama kalp sesı için daha on günü gelın denıldı 🤗
Beybitooo Huzurumuz bende 6+2 de gittim bebekte kese de göründü hatta bebeği gösterdi nokta kadar yeni oluşmaya başlıyor dedi kalp atışı içinde haftaya çağırdı daha minnacıklar 🥰
elif2670 Son adet tarihine göre 5+2 haftalığız bizde. Beta Hcg 8200 ama henüz jinekologa gitmedim haftaya gidicez kısmetse. Sürekli uyuma isteği halsizlik ve kasık ağrısı var. Herkese sağlıklı hayırlı hamilelik diliyorum
3melekannesi gizemaydemir_ özele acile kan verdim şimdi aldım sonucunu 397 çıkmış adete 2 gün var iyi değilmi sonucum🤔
hilalyavuz 3melekannesi maşallah iyi sonucunuz ki daha adet gecikmeniz olmadığı halde. Ben adet gecikmesinden 5 gün sonra kan verdiğimde 379 çıkmıştı
Fadime3543 Bende 5+6 günlük hamileyim 🤰🏻Bende başladı mide bulantıları kusmalar 🍏inşallah bebeğim iyi olsun ben hazırım onun için her şeye katlanmaya ❤️Sadece daha güzel beslenebilmek isterdim 😔
Zehrabulut01 [silindi] bende çok acıkıyorum bide ağrılarım çok kasik ve bel sizdede varmı acaba bende 6 haftalik hamileyim
[silindi] Zehrabulut01 yok canım kasik ve bel ağrım hiç yok denecek kadar az yani en son 3 gün önce belim agrimisti 5 dj sürmüştü geçmişti.ondan sonra hiç olmadı 5. Haftamda oluyordu arasıra .6 da hiç olmadi
Fadime3543 3melekannesi benimde yumurtlamam adet geçtiğinin 4. Gündü yani 9. Gün herşeyin hayırsı inşallah canım