_ikra_19 ElaMirza Snglgnydn Yarenesra DidemYldrm KymetKaplan havhaz34 Kızlar bu gün kan sonucumu almaya gittim sağlıkocağından kanım ve d vitaminim çok düşük şekerim çok yüksek sınırda çıktı 10+5teyiz nerdeyse bir aydır mide bulantısından tatlı hiç bişi yemiyorum şekerin sınırda deyince şok oldum tarlıyla falanda hiç aram yoktur doktorum riskli gebelik seni yakından takip edicez dedi sabahtan beri moralim sıfır başına gelen barmı acaba 😔
YaseminBereket Bende uyuyamiyorum 37+0 oldum çok uykum var ama hiç uyuyamiyorum geceleri sabah olunca 1 saat falan uykuyla geziyorum
Zynpogz 25 haftalik hamileyim . Hamile kaldiigmdan beri uyuyamiyorum geceleri . Sabah esim ise gidiyo ondam sonra uyuyakaliyorum oglen uyuyorum hamile kaldiigmsan beri durum bu canim cok sıkılıo 😑😑
AysunAl KymetKaplan amin inşallah cnm anlatırım tabi 😊😊 Rabbim cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🙏
Eliftotree KymetKaplan 29+1 bebeğim.çok hareketli bütün gece uyutmuyor sabah da zombi gibi dolanıyorum 🙈😑
KymetKaplan Eliftotree benim de bel agrılarım var ben de uyamıyorum şimdiden ele geçirdiler bizi minikler