NesrinDefne KymetKaplan 35+3teyim ben de saat kaç oldu hala uyuyamadım. Deli gibi uykum var gözlerim kapanıyor ama yok uyuyamıyorum. Az sonra eşim uyanacak ben hala uyumadım, salonda televizyon karşısında battaniyemle oturuyoruz 😂😂
KymetKaplan NesrinDefne çok az kalmış rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip Etsin daha doğmadan ele geçirdiler bizi 😂😂
KymetKaplan LittleMan kıyamam ben sana ya çok kalmış dayaannn minikleri alınca geçer hepsi o günü düşün 😘😘😘
KymetKaplan Susamtanesii kilo almadım canım ya verdim ben bulantılardan felan baya kilo gitti , cinsiyetimiz de 17. Hafta da belli olacak inşallah öncesi tahminlere güvenmiyorum ben o yüzden sabırla bekliyorum. Seninki belli mi?
TubaMustafaDurmaz Bizde 32+3 olduk kızlar üzerimde bi durgunluk bi haldizlik hep uyumsk istiyorum içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor bu şekildr olan var mı acaba gece de yatamıyorum
Hnfth Dilanmerall63 22+5teyim uzun süre ayakta kalınca veya oturunca daha çok sırt ağrım oluyor onun haricinde çok bel ağrım ve karın ağrım yok göbek büyüdükçe geriliyor tek sıkıntım o 😂bide mide yanması🤔