seymakumatarnsf Kızlarrrr😊34+0🙋🏼♀️Benimle olan arkadaşlarrr kaç kilo bebişlerinizz. Kilo aldırmak için neler yapıyorsunuzz?? Bizim ki 2500😊
defne55 seymakumatarnsf 30 haftada gittiğimde 1500 gramdı bebiş doktor gayet normal dediği için kilo aldırmaya uğraşmadım kendi çapında kilo aliyo yavrucak ben bisey yapmıyorum 😂😂
Asyayanc_18 seymakumatarnsf 34.haftada 2600dü şuan 35+5iz ne durumda bilmiyorum haftaya öğrenicem inşAllah 🙏 ekstradan bişey yapmıyorum genelde meyve sebze ağırlıklı besleniyorum 🙂
seymakumatarnsf defne55 Bana biraz benim ki az geldi. Ama tamamen benim düşüncem. Doktor çok iyi diyor. Bundan sonra tam gaz uğraşacağım kilo aldırmaya. Ama ne yapacağım bilmiyorum🤦🏼♀️😂
defne55 seymakumatarnsf bulgur pilavı kasar peyniri yeşil mercimek muz bunlar işe yarar canım he bide toz nesguik her gece 1 bardak sütün içine karıştır faydasını görürsün 😊
defne55 azizeguneyy biraz önce başka bi postta okudum 30 haftada bebeği 2 kiloymuş doktoru zayıf geriden geliyo demiş şüphe ettim çocuğumun kilosundan bi an😂😂
Sayalcan azizeguneyy canım bende dün doktora gittim. 32+0 1779 kg dı ve boyu 42 cm dı doktorum 1 hafta geride dedi 😔. Çok kafam karıştı.
Ozzy defne55 nesquik aşırı zararlı birşey. Kilo aldıracağım diye zararlı şeyler yüklememenizi tavsiye ederim bebeğinize. Süt tavsiye ederim bence düzenli günde 500 gr süt hem faydalı hem kilo aldırıyor ama önemli olan sağlıklı olması kilolu değil.
Sayalcan defne55 ya bazı doktorların kilo kriterleri faklı sarım. Benide şüpheye düşürüyorlar her hafta geride lafını duymaktan sıkıldım.
Elifaslihan 36+5 kiz bebek 3 kg normal dogum istedigim icin cok kilo almamasi benim icin daha iyi artik bu saatten sonra 🙈
seymakumatarnsf Asyayanc_18 Anladım canım. Tabi biraz bünyeye de bağlı sanırım🌸Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin🙏🏻