Serapk gunisigim123 Evet normal. Bende sürekli telaşa kapiliyordum ama 21. Haftaya geldik, çok şükür kıpır kipir😍
Esesen Kbraaa14 31 haftalık hamileyim baya ağız burun dalıyor gibi😂 ben uyanayım hemen uyanıyor, elimi karnıma koyduğum gibi vurmaya başlıyor ya rahatsız oluyor diyorum ya da hissettiği için iletişim kuruyor😂
Esesen Kbraaa14 yok canıım o kadar da değil benim de ilk 17. Haftada pıt pıtlar geldi 20de net hissettim. Bence arkadaşınız algılayamamış. Muhakkak hissediliyor 20den sonra
46_mngm_46 Bende 17 den bu Yana pıt pıtlarını hissediyorum 19 olduk şimdi ve geceleri uykumdan uyanıyorum küçük tekmelerini hissediyorum çok güçlü değil ama anlaşılmayacakda değil çok güzel bir duygu 🥰🥰
46_mngm_46 Ancelina Ancelina canım bende hep aşagıda hissediyorum doktr kontrolündede aşagıda baktı doktrum sorun olsa derdi diye düşünüyorum inş da olmaz senin cinsiyet ne bizim kız
gulsenkonakli Kbraaa14 18+5 bir haftadır tuvaletim gelince dürtüyor kalk git kadın bana yer aç der gibi😂
Burcu77 Kbraaa14 bende kizimi 19 haftada hissetmistim ilk suan 29 haftaligiz ters duruyor içerde tepindikce asagiya baski yapiyor🤰😻