Kbraaa14 Merhaba Anneler... 19 haftalık kızıma hamileyim😇😇😇 Karnımda sanki damarın atması gibi birşey hissediyorum. Sizce bu bebeğimin hareketleri mi??? Peki Siz nasıl hissediyorsunuz??
defne55 Kbraaa14 evet senin büyük ihtimal bebişinin hareketleri o haftalar da damar atması gibi oluyor 🤗 ben 31 haftaligim içimde aslan var sanki gerisini sen düşün artik😂😂😂
H_minsna Kbraaa14 Evet canım bende 19 haftalıgım tekmesini hıçkırıklarını hareketını herşeyinş hissediyorum 😍ilk damar atması gibiydi ama
Alisalpa 2 3 haftaya net hissedersin. Ben 30 haftalık gebeyim bazen oynamıyor gibime geliyor aniden bi sarsıyor duygulandırıyor minnak 🤗 Kbraaa14
Seda_123 Kbraaa14 Evet canım 22 haftalığım daha belirgin oldu hareketleri durmuyor hiç bazen yerimden hopluyorum 😂 Elimi koyuyorum bazen karnıma hissediyor galiba atıyor tekmeyi 🤣
Kbraaa14 sofimam İlk gebelikse zor hissediliyormus canım. Benim bir yakınım 7. Ayında hissetmeye başlamış...
Tugbaolgnn Kbraaa14 bende aynı hissetmiştim ve minicik hissettmiştim şuan 22+4 ve aşırı hissediyorum resmen karnımda vurduğu yer yukarı inip çıkıyor vuruyormu sağ solamı gidiyor hepsini anlıyabiliyorum hissetmeye bailayınca daha da bi güzelleşti :)
Badevehande O haftalarda daha kasıkta dokunuşlar hissedersin 30 da içten karnını sıyırıyor tüm göbeğini keşfe çıkıyor😂😂
Esesen Kbraaa14 yok canıım o kadar da değil benim de ilk 17. Haftada pıt pıtlar geldi 20de net hissettim. Bence arkadaşınız algılayamamış. Muhakkak hissediliyor 20den sonra
gunisigim123 Bnde 18 haftaligim bikacgun oncesine kadar damar atmasi seklinde minicik hareketlerini hissediyordum ama iki gundur onlari hissedemiyoem normalmi acaba
Kbraaa14 gunisigim123 E normaldir bence. Ne de olsa daha erken sayılır 2, 3 haftamız var tam hissedebilmek için...😇
Serapk gunisigim123 Evet normal. Bende sürekli telaşa kapiliyordum ama 21. Haftaya geldik, çok şükür kıpır kipir😍
46_mngm_46 Ancelina Ancelina canım bende hep aşagıda hissediyorum doktr kontrolündede aşagıda baktı doktrum sorun olsa derdi diye düşünüyorum inş da olmaz senin cinsiyet ne bizim kız