Dorukveannesi Kızlarrr karnımda çatlaklıklar oluşmaya başladı ve gördükçe moralim bozuluyo çatlaklar için neler kullandınızz☺
baharclk Dorukveannesi bende lierac kullandm ama atladigim gunler oldu hic atlamasaydim bilmiyorum yine çatlarmiydim. 31 haftadayım 9 kilo aldim. Bilimin ve bacaklarimin yanlarinda Bıçakçı çatlak var o kdr. Yanlarim genisledi demekki. Bide göğsünün alti çatladi ama napalm. Bi eczaci olusan çatlakları iyilestiren bi krem önermişti ondan kullanicm doğumdan snra.
Dorukveannesi 29 haftalıgım ve 5 kilo falan aldım çatlaklarda yeni oluşmaya başladıı çogalmadan önlem anlam istiyorum canm @Asrinbaby
Asrinbaby Dorukveannesi ben 19 haftada 7 kilo aldım çatlama yok daha ama zeytin yağı günde 2 kez komple sürüyorum bence deneyin cevremde herkes yapti
Dorukveannesi Birde çatlamaya başladıysan ne kullanırsan kullan çatlar vücut yapısıyla alakalıdiyolar dogru o zamn Gulnur
Dorukveannesi bebekkaradag kullanmamamıştım çatlak falan yok diye cok dikkat etmemiştim şimdiye kadar çatlamadı çatlamaz diye düşünüyodum ama çatlak olmaya başlayıncaa artık başladım dogum sonrasındada önerilen bi kaç krem var onlara bakıcam artık
Ilkyaz Ben sürekli zeytinyağı acibadem yağı kakao yağı karstrip kullandim . Bide lierac diye bi krem kullanmıştım. Bol su içiyorum ve salatalık ıyi geliyomus oyle duydum yiyorum sürekli 20.25 kilo aldim 45 kiloydum ve hiç çatlama olmadı içten ve dıştan nemli tuttugun sürece cildi sorun olmuyor. Şuan 36 haftalgm sukur çatlak görünmüyor.
EsraUlurak 28haftalıgım henüz bişi yok bebe yağı kullanıyorum arada kantaron yağı karıştırıyorum birde 6 kg aldım sadece 😌çok kilo almamak gerek sanırım 😜 Kişiden kişiyse değişiyormuş 😒
Simgekocak 22+3 günlük şuanda lierac jelini kullanıyorum 12 kilo aldım hiç bir sıkıntı yok aradada bebek yağı sürüyorum
Dorukveannesi Bugun badem yagı ile bebek yagı aldım bende kullanmak için kantaron yagınıda önerdi aktarcodaki kişi genelde kullanılan bi ürünmüş
humaninannesi61 O kadar dikket etmeme rağmen çatladım. Doktorum beyaz tenlisin olabilir bence çok takma artık annesin demişti. Gerçekten takmıyorum😌❣
baharclk Ilkyaz hyperinol, bitkisel bir ilacmis yanlis hatrlamiyosam turkiyede universite hastaneleri arastrmalari ile üretilmişti, cok bakip sormaya fırsatım olmadida dogumdan snra kullanicm fiyati da ck pahali dglse
Busucan Kızlar 33 haftalıgım yalnızca 6 kilo aldım ama maalesef çatır çatır çatladım ☺ Bunun ne kiloyla ne yemekle alakası var tamamen cildinize bağlı ve beyaz tenliler için çatlamak kaçınılmaz son oluyor 🤷🏼♀️ Birşeyler kullanmak sadece acıyı azaltıyor canınızı sıkmayınnn minnaklarımızın tırmalamaları ve en güzel hatıraları ❤ Doğduklarında popolarını ısıra ısıra hesap sorarız anca 👶🏼