Ayse_okyel Kızlar doktora gittim yine de . Hormon baktılar ultrasona soktular . Kasık kadın göğüs bacak hatta diz arkası . Progsteron ve Yine garanti olsun diye beta hcg sonuçlar tertemiz sadece göğüste (sol) kitle göründü . Yarın tekrar gideceğim . Tedbiri elden bırakmamak lazım bakalım yarın iyi geçer inşallah . 🙏
Ayse_okyel Kızlar doktora gittim yine de . Hormon baktılar ultrasona soktular . Kasık kadın göğüs bacak hatta diz arkası . Progsteron ve Yine garanti olsun diye beta hcg sonuçlar tertemiz sadece göğüste (sol) kitle göründü . Yarın tekrar gideceğim . Tedbiri elden bırakmamak lazım bakalım yarın iyi geçer inşallah . 🙏
Blackkcat Ayse_okyel çok geçmiş olsun iyi yapmışsın bende regli olunca 2.günü gidecem bakalım bi değişme var mı
NurEto Blackkcat canm ben neredeyse 3 aydır ovulasyon görmüyordun unutmuşumda ama bu sabah seffaf akışkan Bi sıvı geldi çok ama yoğun değildi ama yinede uzuyordu yumurtlama olmuş mu oluyo
Blackkcat NurEto şeffaf akıntı yumurtlama oluyor canım😍çatlarken o akıntıdan geliyor genelde,hesabına göre doğru mu yani bata kaç gün var,hadi hayır olsun muhakkak değerlendir kuzum😚
NurEto Blackkcat canım adetim in 1. Günümden itibaren 11. Gün bugün 3 aydır gelmiyordu bugün şok oldum ve 2 aydır 26 günde bir oluyorum adet yani ekimin 11inde felan olcam adet
NurEto Blackkcat akşam midemde bundan bulanıyormuş demekki benim ovulasyon dönemimde ve batta hep midem bulanır
Blackkcat NurEto ilaç falan kullanmışmıydın canım yumurtlayla ilgili ya da hormonlarla ilgili,o zaman kedin yumurtlamadır ,güzel haberlerini duyarız inşallah bu ay🤲🏻
NurEto Blackkcat canım haziranda klomen kullandım ondan sonra hiç ne akıntı oldu ne yumurtlama ama şimdi yoğun Bi şekilde geldi yumurta çatladı çok şükür o kadar mutluyum ki sadece bu ay diyet spor yaptım belki o düzene soktu