Ayse_okyel Blackkcat canım sabaha kadar sohbet muhabbet uyumadık Eşimle adet oldum ben sabaha karşı . Olsun siz vereceksiniz güzel haberler . Bu ay geçti benden .
Blackkcat Ayse_okyel muhabbetiniz daim olsun kuzu🎈beni umudumda yok ya gerçekten önce sağlık,regli 2.günü hormon testi tekrarlanıcak fsh inş düşmüştür biraz
Ayse_okyel Sonkaya35 evet canım Aslan gibi liseli bir oğlum.var çok şükür . 🥰 inşallah isteyen kim barsa içinde bize de nasip etsin
Oryon Ayse_okyel sagliklisin allaha şükür oğlun var sen de tekrar hamile kalcaksin bu ay kısmet de yokmuş tekrar kafa rahatlıkla baslarsin😊😊
Ayse_okyel NurEto aynen öyle moralim gram bozulmadı . Aksine korktum bir an niye adet olmuyorum hamile değilsem diye . Şükür sağlığımız terimde olsun da gerisi olur .
Blackkcat Bende test yaptım kızlar bata 2gün var olsa çıkardı,çıkmadı😏t çizgisinin yeri belli ama acaba silik mi falan dedim eşime gösterdim yok yeri bile belli değil dedi😶aslında regliye kadar yapmıyacaktım ama çok hastayım bari ilç içerim dedim
NurEto Blackkcat bende yine değerlendiriyorum ama pek umudum yok ufakta Bi umudum var burda yazılanları okuyunca umut doluyo içime 😂
Blackkcat NurEto tabi değerlendir kuzum,hiç ummadık zamanda gelen bebiş haberlerini çok duyduk burada🎈
Blackkcat NurEto tabi değerlendir kuzum,hiç ummadık zamanda gelen bebiş haberlerini çok duyduk burada🎈
NurEto Blackkcat şimdi Fadime in yazdığını gördüm ağustos ayı hamişlik bekleyenler de çok sevindim ya