Ayse_okyel Blackkcat kendi hikayemi yazmışsın gibi okudum . Liseyi bitirdik evlendik . Ailelerimiz başta karşı çıksa da . Kaçtık gittik nişanlıydık baktık olmayacak . Yaş 19 ama aşk büyük ❤️ Sonra oğlum oldu 20tam değildim . Oğlum okula başladı üniversiteyi okudum bende . Ayrıca oğlum 4 aylıktı baba askere gittiğinde . Şimdi 20 çalışanı olan bir şirketimiz bir kaç arabanız evimiz var çok şükür . Bende 6 yıldan fazla çalıştım kamuda. Geçen yıl istifa ettim hamileyim diye . Ama hikayemiz çöl benzer 😂 bu arada hala adet olmadım .
Blackkcat Ayse_okyel biz de kaçarak evlendik🙈yıllarca kendi yağımızla kavrularak bi yerlere gelebildik,seni bulduğuma çok sevindim💜nasıl da aynıyız😌
Ayse_okyel Blackkcat aynen benzer hikayeleri yaşamışız . Bende sevindim canım benim ❤️ Bu Arada hala adet olmadım 🤷♀️
NurEto Ayse_okyel tşk ederim canm amin inş 😊 bende takmıyorum artık ne gelirse hepsi allahtan rabbim in vardır Bi bildiği
NurEto Ayse_okyel ben plates yapamam burda asırı pahalı zaten hem kadın doğum hem diyetisyene para bayılıyorum 😂
Ayse_okyel NurEto neresi orası İzmir’de en ucuz şey 😂 hatta haftanın üç günü ücretsiz sahillerde dersler var . Ama ben bir salon var orayı istiyorum 😁
Ayse_okyel Blackkcat doktorumu haberdar ettim ama bana sakin kal bekle diyor . Pazartesi gel dedi. Tatildeyim kimselere girme dedi 😂 birde bu arada babamı getirdim yine hastaneye . Tuvalete girdim benden bembeyaz bir akıntı ile yumurta zarı gibi bir şey geldi . Doktor çok güzel dedi. Hala gelen giden yok . Yarın da olmazsam tamam diyeceğim bakalım 🤔
Ayse_okyel Deletedmom00170 NurEto Blackkcat Dlktpl DiplomaliEvHanimi Oryon Kızlar hala adet olmadım çok ağrım vardı sünsen beri . Bir iki saat oldu oda geçti bakalım . 20 dk sonra yeni gün gelecek ve gecikmem 3 gün olcak . Ama içimden bir his her ne olursa olsun üzülmeyeceğimi söylüyor 🙏
Blackkcat Ayse_okyel Canım Allah şifa versin babacığına öncelikle🤲🏻Doktorunun dediği gibi sakince bekle Allahım inşallah olmazsın🤲🏻Akıntın varmıydı yeni mi başladı
Blackkcat Ayse_okyel 5gün var bata,kasığımda ağrı var gibi,göğüsüme elleyince hafif acı var(hissetmek istediğim için🤪)emin olamıyorum,olmazsa diğer aylar ne güne duruyor diyorum😌beklemedeyim işte🤷🏻♀️
Edasu52 NurEto bende de pko olduğu için zayıflamak istiyorumda leslie diyetle beraber işe yarıyor mu kilo verdiriyor mu