Deletedmom00170 Senyy kuzum akşama birdaha deneyecem inşallaj testi ağrim ve akintim vardı azda olsa ağrim vardı baya
Senyy Deletedmom00170 olumsuz düşünürsen olumsuz sonuçlanır moralini yüksek tut stres yaparsan olmaz kendine oyalanacak birşeyler bul
Deletedmom00170 @Blackkcat su içtim ya silik çıkacak yine gibime geliyor bundan sonra kahvaltidan sonraki idrar ile yapacam 10 gibi idrarı toplaycam yapacam
Deletedmom00170 @Blackkcat https://imgyukle.com/i/o1ko2y 1 2 dk wcde bekledim silik oldu 5 dk Alarm kurdum bu halde 🤗
Melike37 Deletedmom00170 kuzum 2. İdrar dıye bısey yok istediğin idrarle yap ama ılk olmasın yeter bıde sıvı alma yeter kuzucum bazen koyulasıp sonra silikleşebılıyor moralını bozma ama bı kaç gün içindr yumurtluyabılırsın haberın olsun♥️
Melike37 Deletedmom00170 kuzum bı kaç güne değerlendirmelere başlarsın allahın izinyle ay sevındım kız koyu çizgiyi bulduguna valla ♥️♥️♥️♥️
Deletedmom00170 @Blackkcat çünkü cok su ictigim için çıkmadığını düşünüyorum yarinda yapıcam 10 11 gibi
Deletedmom00170 @Blackkcat çünkü cok su ictigim için çıkmadığını düşünüyorum yarinda yapıcam 10 11 gibi
Deletedmom00170 @Blackkcat bugunde çikardi belkide ama çok su içtiğim için çıkmadi dur bakalım yarin ne olacak
Blackkcat Deletedmom00170 hayır olsun öncelikle kuzum😘sabırla bekleyelim ama lütfen kafandan çıkar şimdilik canım strese sokma kendini bişeylerle uğraş,kitap oku falan instagramda takıl,başka şeylere odaklan ne bileyim el işi yap😁