Blackkcat Deletedmom00170 hepimiz gördük canım elbet göreceksin💜kızıcan bana ama strestendir🙈stres mahvediyor insanı
Deletedmom00170 Blackkcat evet ama kuzum test ile bakinca stres yaptım geçen ay 30 unda oldum ya nedense yarın çift olacak gibime geliyo
Deletedmom00170 fadimeozbas olabilir kuzum su içiyorum 2 3 defa gidip yapıyorum akintim olursa yapacam yoksa yapmicam
Deletedmom00170 @Melike37 @[silindi] @Betulsna @Blackkcat @Yello @Melike07 @Senyy @Melike07 Kuzular Araştırdım 🤗 2 saat önce su almayacaz ya alırsak bu hormonu LH hormonunu azaltırmış o yüzden 5de sıvıyı kesip 8 de yeniden deneyecegim
Blackkcat Ben ovü testi yaparken sabah kahvaltımı geç yaptığım için çok çay içiyorum ve su sonrasında biraz bekleyip idrarı yapıyorum sonra bekliyorum 1-2 saat
Blackkcat Yani sıvı alımını bırakıyorsun ya 1saat sonra wc gir sonra 1/2 saat daha bekle o idrarınla dene😁
Deletedmom00170 Blackkcat kuzu bak Şmdi suyu şimdiden kestim wcye gidip 2 3 defa ondan sonra 1 2 saat bekleyeyim
Deletedmom00170 Blackkcat ben içiyorum idrara gidiyorum 1 2 defa sonra o 2 yada 3.idrarla yapıyorum wcye gittikten sonra 1 2 saat beklemeyi bilmiyordum öyle yapayim akşama
Blackkcat Deletedmom00170 tamam öyle yap suyla katışık olmasın idrar🤷🏻♀️Aman dikkat et susuzda kalma lh uğruna🤦🏻♀️
Blackkcat Deletedmom00170 tamam canım fotoğrafıda 5-10da çekersin ilk damlatınca netleşmiyor bazen 5dk sonra tam sonuç