Eceyavuz 30 da doğum pozisyonundaydı bebegim 32 de tekrar doktora gittim ters dönmüş dedi doktorum suan 33+5 im hala ters döner mi acaba yada dönmesi için ne yapmam lazım
_busra Eceyavuz hadi ya tekrar döner bence . Ben kimse sorduysam 37 den sonra dönüyo demişti sizinki de döner bence
_busra Mavilianne Aynen öyle valla Rabbim bi nefeste kurtarmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız😊
BlsnMhmtKvc _busra amin inşallah annelik böle oluyo sanırım evlat olunca herşeye dayaniliyo normalde olsa kıyamet koparırim canım kıymetlidir çok 😉😃
sevdicek _busra ne güzel. 35 bitti dönmedi diye Kendi kendimi yedim. Normali 28 32. Haftalar arasında dönmesi zaten. Dondu diye doğacak değil ki o hazır.oldugunda doğar merak.etme 😊 dua et benimki de dönsün 😔
_busra sevdicek bende tecrübesiz olduğum için döndü diye doğcak sandım valla bide stresten dün sancılandım kendi kendime kuruntu yaptım😊 inşallah sizinki de en kısa zamanda döner ama korkmayın benim ablamın 38 de dönmüştü son haftalarda dönüyolarmış 😊
Demirleblebi _busra bizim kız 24. Haftada döndü ama sonra 4 kez daha başka başka pozisyonlara döndü😂 şimdi en son yan yatıyordu.
MucizeAnnesi3545 _busra canım benimki başından beri öyle bi ara bi hafta ters durdu sonra yine baş aşağı durdu. Şuan da öyle sıkıntı olmuyo merak etme. 33 haftalığız
A_S_K _busra korkma 28 29. Haftalarda pozisyon alnaya başlıyorlar ben 36+5 oldum makat duruş dönmesi gerekiyordu çoktan 😊
Mutire Dorukunannesi95 canım hiç hissetmedim. Ben hissetmememi şuna bağlıyorum hani 27 de daha kucuktuya o yüzden anlamadım heralde
_busra BlsnMhmtKvc valla bende öyle canım o kadar tatlı ki ama insan dayanıyo evladı için herşeye. İnşallah doğumlarımız da kolay geçer Rabbim çok çektirmeden kavuşturur evlatlarımıza 🤲