Ebiyim Birannegun 4 kiloyu geçeceğini ön görüyorsa ki görünen o sezaryen diyorlar. Ben bugün tarih aldım. Ama benim bebek durdurulamaz bir şekilde kilo alıyor 😕
Birannegun Ebiyim galiba benim ki de. 1 haftada 450 gram alıyor endişelenmeli miyiz yoksa sevinmeli miyiz bilemedik
Nur9286 Birannegun aynısını bize de söylediler normal Doğum yapılamıyor muş sadece başka bir sıkıntı yok dedi zaten ben sezeryan olacağım için çok önemli gelmedi üzülme canım korkulacak bir durum değil sadece bazı aletler tam ölçüm yapamıyor o yüzden baş 2 hafta felan önde gözüküyor bende ilk defa böyle şeyler duyuyorum doktor anlattığı için rahatladım sende rahat geçir hamileliğini üzülme bir sorun teşkil etmiyor
Pembepanjur Birannegun 2 kızımında kafası büyüktü . Şimdi kafaları minicik yani minik derken olması gereken halinde iki ergen güzel kız :) maşallah. Şu an oğlumada kafası büyük dedi dr , olsun benimkiler hep koca kafalı doğuyor, düzelir o dedim :)
Tospikannesi Birannegun endişelenmenize gerek yok :) benim oglumada hepsi başı büyük dediler bende endişelenmiştim ama doktorum anormal bir durum olmucagını söyledi, bizde artık koca kafalı mız diye sever olmuştuk dogdugunda inanın minnakk birşey dogdu :))
Ebiyim Birannegun normal Doğum istiyorsan eğer biraz zor oluyor. Bana doktor tarih verdi. Normal olamayacak çünkü çok tombik 😬 3 haftadan sonra ileriden gitmesini hoş karşılamıyorlarmış. Benim 1,5 haftada 1 kilo aldı bebeğim. Yine de doktor bir şey demedi.