1kirmizibuluut Doktorum Pregnom hapını verdi aldım ama içeriğini okuyunca hiç içmedim. Titanyum dioksit varmış hamilelerin kullanacağı bir hapa uzun süreli bozulmaması için bunu koymaları garip. Lütfen bana folik asit için hap önerir misiniz 4,5 haftalık gebeliğim
Kimya 1kirmizibuluut ben folbiol kullandım doktorum . 12.ci haftaya kadar devam ettirdi. Icerigine bakmadim siz bir bakın isterseniz.
Esraygtf 1kirmizibuluut folidays kullandım bende eczane çalışanları temiz ve güvenilir olduğunu söylemişti ama siz yinede araştırın
ktnzehra49 1kirmizibuluut ben şimdiye kadar folikaktiv kullanıyodum gebelikten 3 ay önce başladım o bittiği gibi pregnoma başlattı doktor 3 gündür kullanıyorum hem büyüklüğü hem tadı midemi mahvediyo 8 haftalık hamileyim ben de
Zeyk Esraygtf kesinlikle folidays diğer ilaçlar için çok okumuştum bulantı tetikliyo falan diye aksine benim bulantilarima folidays iyi geliyordu.
Askeresi Folbiol kullandım diğer ileçlarla içeriği hemen hemen aynı diğerleri bitkisel gidipde 50 60 lira verme boşuna 👍
bmyildirim 1kirmizibuluut Regenesis max kullandim bende cok memnundum icerigi gayet zengindi yan etkisi olmadı, fiyati da 5 ay once 50 TL olması lazım, hatta hamile kalmadan çocuk düşündüğümü doktoruma söyleyip tavsiyesiyle önceden kullanmaya başlamıştım.
zcolak 1kirmizibuluut Bende folbiol kullandım canım. Aile hekimim kuzenim olduğu iÇin hiç araştırmadım
bmyildirim 1kirmizibuluut Kesinlikle yok aksine omega ve vitamin açısından çok zengin ben folik asit sayesinde hamile kaldım diyebilirim yani 😊
Gzd2106 Folic trio kullandım hamilelik hazırlık döneminde ve 10. Haftama kadar şimdi decavit kullanıyorum
Dilaemrh 1kirmizibuluut Z-fol kullandım ben ama hepsinde var sanırım titanyum dioksit. Zaten bir süre sonra decavite geçiliyor.