srfnr Dogumdan hic bi zaman korkmadim cok sukur cok kolay bi dogum yaptim ilk dogumum hemde 😊 tek tek yazmicam sorusu olan varsa seve seve cevapliyabilirim🤗🤗
Meryemabf srfnr Gözünüz aydın kaç hafta da kaç kilo doğdu benimde normal olcak ikinci ilk normal doğumu 16 ay önce yaptım bunuda bir haftaya bekliyoruz. Sağlıkla büyütün
meyram srfnr çatı ağrılarınız ne zaman başladı ? hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun❣️ Darısı bizim başımıza inşallah amin🌸
srfnr Zeynep0505 bebegim erkek aslinda cok bisey yapmadim hep arastrdim nasil kolay olur diye plates topu falan filan hikaye ama son haftada banyoda sicak suyun altinda surekli çomel kalk yaptim
srfnr meyram valla agrim sancim hi olmadi ile oynaya gittik hastneye suni verdiler 2 bucuk saat filan sonra dogdu🤗
Emin_e Masallah Allah bebeğinizi saglikla büyütmeyi nasip etsin o zaman:) ben şunu sormak istiyorum hamilelik doneminde kilo aliminiz nasildi? Yuruyus,spor ne kadar yaptiniz? Bir de nasil beslendiniz dogumu etkiliyor mu beslenme
srfnr Emin_e canim ben toplamda 12 kilo alsim 6 kilosunu verdim hemen spor filan yaomadim.hic ardaba bi banyoda comel kalk yapim son haftalarda cok yurudum nerdeyse 2 km yol
srfnr okyanustakibulut bebekle ugrasmaktan yazamiyorum girdikce cevapliyorum yazabilirsem yazicam insallah 😘🤗🤗