hamis_19 Cileginannesi çok hareketli doktorumuzda söylüyor bakalim sag salim aliriz insallah hepimiz kucagimiza 🤲🏻😊
Dilaemrh hamis_19 Amin inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım vaktinde ama😊 hamileliğin de tadını çıkaralim💙
Dilaemrh BurcuKrn dimi ya her an ultrasondan bakar kalp atışını fln dinlerdik ne güzel olurdu. Bütün anneler aynı düşünüyor, aynı hissediyoruz demek ki😄
hamis_19 Dilaemrh evet bence de tadını çıkaralım 😊 ben ilk öğrendiğim de 1 haftalikti neredeyse zaman nasil gecicek diyordum 5 aylik olduk bile 😊😊
Cigdem07 Dilaemrh 19.haftamda hissettim ama kilodan dolayı hissetmeyenler var normal diyorlar canım endişelenme
Dilaemrh Cigdem07 Tabi herkesin yapısıyla da alakalı. Hissetmediğin için her dk acaba birşey olur mu diye tedirginlik çok fena
Fdle Dilaemrh bende tam 19+6yım henüz hissedemedim arada bir uzandığım zaman çok sessiz bie ortamda pıt pıt biseyler hissettim ama 3 gün önce falandı bu 3 gündür birşey yok
Dilaemrh Fdle Aynı zamanlardayız ilerleyen 1-2 hafta içinde hissederiz canım 22 haftada fln. Endişelenmeyelim💙
Dilaemrh hamis_19 ben tam 6 haftalıktı öğrendim. Hamilelikte güzel bir evre vücudumuzda bir kalp taşıyıp büyütüyoruz ne kadar kıymetli💙 bu zamanlarımızın tadını çıkararak geçirmek en güzel💙👼
ipekveannesi Dilaemrh doktorum en geç 21 haftada hissedersin benimki hareketli çıktı inşallah sende yakın zamanda hissedersin 😊