Esila4549 Ayseysf agda göbekte zararlı tüy dokucu desen aynı bebeğe direk zarar veryor göbek olduğu için zaten dokulcek ne kadar alsan o kadar çoğalır
zelis63 Ayseysf aman dokunma sonradan dökülecek tüyler onlar her yerde çıkabilir yüzünde bile ama Doğumdan hemen sonra dökülüyormuş alırsan çıkar sürekli
Sghslove Ayseysf bende de tüylenme var baya ama herkes dökülür diyor o yüzden rahatım. Aman bebeklerimiz iyi olsun da doğumdan sonra dökülmese de kıla tüye çözüm buluruz 🥰
Tospikannesi HANIMLAR daha yeni başımdan gelen bir olaydan bahsediyorum, hamileyken tüylenmem oldu göbegim de doktoruma söyledim artık muayene olmaktan utanır oldum dedim aldırıcam tüyleri dedim hamilelikte mi oluştu dedi evet dedim sakın alma dayan biraz dogumdan sonra dökülğcek dedi, oglum 3 buçuk aylık tı duşa girdim çıktım göbişim bebek poposu gibi yumuşacık ve bir tane tüy kalmış, yani sabredin şimdi alırsanız eger, dogumdan sonra sürekli göbeginizi aldırmak zorunda kalıcaksınız, HANIMLAR zor ama dayanın gidiyor :)) @
kubraer Ayseysf ultrasondaki jel bu killanmaya sebep oluyor oynamayin kıl kokleriyle yeter ki doğumdan sonra dökülüyor onlar 😊