Saribebek Aldu bende aynı belirtiler sadece kahverengi lekelenme yok adetim 1 gün geçmişti kan vermiştim çıkmadı şuanda 6 gün geçti hala adet olmadım inşallah bende güzel haberler alırım 🙏
purplemoon Aldu gecen persembe silik cizgi cikarak ogrendim dun kan testi yaptrdim ama sonucunu ogrenemedim henuz catliyorum nete dusmedi henuz 😀
Ozcanf Aldu ben de aynı durumdayım canım o yüzden sordum. İdrar testi yaptım negatif lekelenmem oldu aynı şekilde
Ozcanf Aldu ben de aynı durumdayım canım o yüzden sordum. İdrar testi yaptım negatif lekelenmem oldu aynı şekilde
Huzurumuz Aldu ben de erken öğrenenlerdenim adetime beş gün kala öğrendim. 8 Eylülde öğrendik beta 26 idi. Geçen hafta cuma gittik beta 180 . Doktor 1000 olmadan bebek gözukmez dedı
Aldu Huzurumuz ama sen yine iyisin beş gün varmış adetine benim 1 gün geçmesine rağmen 35 beta hcg umarım yükselir benim de
purplemoon https://eksiup.com/p/qk162096dveq kizlar kan tahlili sonucum boyle cikti arastrdim biraz ama anlayamadim bir bilgisi olan var mi
purplemoon Huzurumuz o hesaba gore 5+4gorunuyor ama ben oynama olur diye dusundugum icin sormak istedim tesekkur ederim 😊