Busimss Melike07 onun dışında bir belirti olmadığı için açıkcası pek umudum yok ama günde 2 lt su içmeme rağmen idrarım kokuyor. 2.hamileliğimi öyle öğrenmiştim o yüzden bilemiyorum. Yarın olmazsam 3,4 gün daha bekler kan veririm yani pazartesi gibi.
Pelintaner Deletedmom00170 he yani hamile olursunuz insallah manasında kiz bi an kötü oldum yanlış bisey mi soyledim die😂
Pelintaner Deletedmom00170 🤬🤬🤬 hımmmmmm Kiz valla artik oturdugum yerden kalkamiyom esim penguen lâkabını takti duruyo oyle😂😂
Melike07 Deletedmom00170 o yüzden bu ay da geçsin bakalım. Zaten adet gecikse bile bir hafta test yapmicam diye kendime söz verdim. Bakalım tutabilecek miyim ☺️
Pelintaner Deletedmom00170 iyi sevindim kuzum insallah seninde hersey yolunda gider istedigin gibi olur 🙏🙏😊❤
Deletedmom00170 Pelintaner doğurgan günüm yarın ovülasyon testi 2 gündür hayalet bugude silik cıktı uygulamma göre yarın doğurgan günüm
Pelintaner Deletedmom00170 hadi insallahhhh hayirlisi olur bak kiz duam tutar insallah sanki hafif sancilarim var insallah tutar 🙏🙏😊😊😊