Medine_1992 Mervekara95 bende ikiside tutmadı canım ya 😁 zaten hiç inanmıyordum tutsa bile iki ihtimal var zatenn yengemin de tutmadı 😁😁
Medine_1992 Mervekara95 ay kıyamam 💕merak etme su gibi akacak zaman benim öyle oldu yani inşallah gönlünden geçen olur canım
Mervekara95 Medine_1992 aslında cinsiyetini düşünmüyorum hiç ... Büyükler derdi ya hep sağlıklı olsunda ☺️ Sadece sağlıklı olmasını istiyorum kız da olsa erkek te olsa benim canım 🙏🏻 Herkes takvimde öyle çıkıyor böyle çıkıyor yazınca merak ettim doğru mu🤔
Medine_1992 Mervekara95 ilk gebelikte hiçbir önemi olmuyor aynen canım yeter ki saglıklı olsun bebişler
SuleDoruk Mervekara95 Rus takvimi, yüzük testi, kand değişimi hepsi kız diyordu. Sadece Çin takvimi erkek. Bebeğim de erkek
Melihatuna fat366 bu takvimlerden bahsettim ben ama 😂 ilk oğlum da 13 haftalık kız denildi 17 18 haftalarında da bamyayı görmüştük 😂
Nurr Oğlum da tutmuştu ama bu gebeligimde kız diyor 12+1 deyiz doktorum erkek dedi ama bakalım 1 ay sonra kesinleşir dedi sağlıkla gelsinler inşallah