Sedapelin Merhaba bende 7+6 yım 7+2 kalp atışını duyduk cok sukur ama kese yakınında ufak bşr kanama gorundüğü icin her ihtinale karsı progestan a başladım inşallah birşey olmaz büyük bebeğim
Ask_H Sedapelin inş olmaz canım Allahın izniyle yat ama sürekli wc dışında kalkma birde progestanı ihmal etme o kanama alanını yok eder zamanla ha bir de bol su iç 🥰
Sedapelin Ask_H teşekkürederim dun tekrar baktık kanama gozuken yer kücülmüş cok sükürinşallah aksilik olmadan kucagımıza alırız
Kuzumm55 Balim2020 inşallah görülür ama görülmezse korkma ben 5.4 de gördüm 3 gün öncesinde görememişti çok şükür gördü
Balim2020 Kuzumm55 ya yeni gördüm msjı kusura bakma🙈 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 çok teşekkür ederim ☺️
Balim2020 krktasnihal90 kesenizi gördünüz mü siz 🥰 Rabbim sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🍓
krktasnihal90 Balim2020 evet gördük haftaya da kalp atışlarını dinlemek için gidicez inşallah sağlıcakla kavuşalım inşallah hepimiz🙏
elif2670 Bizde 6+0 cumartesi gidicez kısmetse doktora. Henüz hiç gitmedik. Herkese saglicakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Beta92 Kızlar merhaba bende kalp atışını gördüm ama crl değen değeri 4,7 mm çıktı sizin değerleriniz nedir
Mom13 Merhaba bayanlar 6+4 olduk bugun kalp atışını duyduk kalp atışı 107 dedi doktor pek begenmediğini söyledi
Aseldurupp mrvdiinc 8 haftaligiz inşallah Mayıs 12 doğum gözüküyor herkez hayırlısı ile alsın bebeğini kucana 🤗🤗♥️♥️