mavera mrvdiinc 7+2 geçen hafta duydum inşallah sen de duyarsın. RABBİM hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
Aysegul_aslnby2008 Bende 5+5 im 🥰 Cuma günü kontrolüm var inşallah bende güzel ve sağlıklı haberler alırım 🙏🏻
Selinglr Aysegul_aslnby2008 mide bulantısı varmıı bende hiç yok yanı kusma seklınde yok ara ara oluyor bulantı sizin ne sekılde
Fadime3543 Ah mide bulantıları 🤢sizler nasılsınız veya mide bulantısına çözüm bulabildiniz mi acaba 💐
ds06 Fadime3543 bulursanız bana da haber verin 😔iştahımı kapatmiyorum vicdan yayıp herşeyi yemeye çalışıyorum ama aşırı derece de bulantı var yutkunamiyorum sizinde mi oyle
Fadime3543 Hilal123456 merhabalar canım evet 5+4 günlük oldu üç dört gündür başladı mide bulantılarım bir önceki hamileliğimdede bulanıyordu ama sabahları bulanıp geçiyordu şimdi tüm günü kapsıyor
Fadime3543 ds06 banada herşeyin kokusu kötü geliyor,mutfakta durmak bile istemiyorum ama mecbur karnımı doyurmaya çalışıyorum bende canım 🤦🏻♀️27 Eylül’de doktor randevum var o gün doktora soracağım iyi gelebilecek bir ilaç var mı diye bakalım 🤔