duygusm Zehranurcavus bana klasik yöntemlerin hiçbiri fayda etmedi. Doktorum ilaç yazdı, hala kullanıyorum. İlaç için “hiçbir zararı yok, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin” dedi. Eziyet çekmeyin, çok zor çünkü, doktorunuza danışın. Allah kolaylık versin.
Zehranurcavus duygusm mesela size birşey sorcam verdiği ilaç nasıl bebeğe zArar vermiyor sanırım bende sizin gibiyim ilaçsız yapamayacam
TugceCakir Zehranurcavus yaklaşık 2 haftadır ama yarın gidip tekrar isticem ilaç ya bebeğim ıyi olsun çekerim bunu lazım değil ama yedim de durmuyo kk midede
Mavilianne Zehranurcavus Kafamı kaldıramıyordum ilk zamanlar. Gözüm eşimi görmüyordu, azıcık yiyor bir sürü çıkartıyordum 🤷🏻♀️ çok zordu seni öyle iyi anlıyorum ki. Doktor bir ilaç yazdı ama dedi ki dayanamayacak gibi olduğun zaman kullan çok önermiyoruz dedi. Kıyamadım 1 tane bile içmedim. Yeşil elma çubuk kraker naneli şeker kızarmış ekmek hep böyle geçirdim.
Zehranurcavus Mavilianne ayyyy inanmıyorum😞 hayattan soğumuş haldeyim bi günde bu hale geldim sizler maşallah nasıl güçlüsünüz ama biliyorum anneyiz mecburuz bebeğimiz için baksana iç güdüne 1 ilacı bile kıyıp içememişşin tebrik ederim sizi bi arkadasimda benimle birlikte gebe 1 aylık okadar zorlu geçiyormuşki kocasına demiş aldırcam bu bebeği işte anne var anne var 🥰
Anneysennn Mavilianne ne zaman gecti bulantiniz yemege basladinizmi? Ben 12 haftalik oldum bir yudum su icsem cikartiyorum kokular bile ogurtuyo beni 3aydan sonra gecer diyolar ama umutsuzum
Duygu02 O kadar bunyeden bünyeye farklılık gösteren bir olay ki.mucizelik içinde saklı..bnim en çok midemi bulandıran şey çubuk krakerdi.nerde görsem yüzümü çeviriyordm.domates salatalık her türlü meyve beni rahatlatan tek şeydi.. kontrollerimde bile kusuyordum hastanede şükür 20.haftamda gcti bu kez de kanama ile birlikte erken doğum riskim oluştu yatıyorum kaç haftadır sadece.dua edin olur mu bebeğim daha çok küçük 😩😥😞
Zehranurcavus Duygu02 dilerim Allahtan zamanı gelinceye kadar karnında durur bebek Allah sizi bizi bir seste kurtarsın ❤️
duygusm Zehranurcavus İlaçların farklı yapılan testler sonucu belirlenen kategorileri var ve buna göre gebelikte kullanılıp kullanılmayacağına bakılıyor. Doktorun bana yazdığı ilaç zaten doğrudan hamile kadınların kullanımı için üretilmiş, uzun zamandır piyasada. Ben zaten ilaçsız su bile içsem kusar hale geldiğim için ilaç desteği alacaktım ama doktorum da içimi rahatlattı.
Kimya Zehranurcavus saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Terbiyesiz olan sizsiniz bana terbiyesiz diyerek.Dalga geçer gibi soru sorup hakaret ediyorsunuz. Haddinizi bilin.
Mrvgk Kimya hamilelik sinir de yapmış😀 sadece midesi değil asabı da bulanmış belli ki boşverin herkese laf anlatılmıyor burda 😉🦋
Zehranurcavus Deletedmom00170 evet evet söyledim havalara uçtu kutu içinde patikle söyledim ve ultrason kağıdıyla ufak bir not BABA OLUYORSUN
Zehranurcavus kimsebilmesindiye 😞 ne diyeyim bilmiyorum kendimle birlikte sizede dua edecem her namaz vaktinde Allah yardımcımız olsun
Mavilianne Zehranurcavus Öyle bir sey yapmaz inşaAllah canım. Doğumuma az kaldı hatta bugun bir arkadaşıma söyledim sanki o bulantıları çeken ben değildim ☺️ sabret onu hissedince hersey geçecek ♥️
kimsebilmesindiye Zehranurcavus canim tsk ederim ama ben sizler kadar kotu degilim sukur😚 allah size yardimci olsun