Zehranurcavus Kızlar ben 1 aylık gebeyim Bulantım bugün başladı Kusma yok bulantı var Okadar çaresiz ve açımki şuan ama herşeyden midem bulanıyor Doktorlar bulantı için ilaç veriyor mu Evde ne yapmam lazım nolur yardım edin bana ilk gebeliğim çok bilgisizim 😞
Betul3535 Zehranurcavus doktorlar genelde ilaç veriyor sorun isterseniz bana limon iyi geliyordu bulandıkça limonu kemiriyordum deneyin belki iyi gelir elma yiyebilirsiniz
Deletedmom00170 Zehranurcavus canim sabah kalktin ya genelde sabah olur bulantı Yatagin basucunda tuzlu kraker falan bulundur kalkma hemen otur onlari ye midene insin ondan sonra kalk
TugceCakir Zehranurcavus benim doktorum bulantim olduğumu söyleyince normal yapacak bisi yok dedi ve ilaç vermedi çubuk kraker agzimda emzik gibi çıkardığım an miden bulaniyo
duygusm Zehranurcavus bana klasik yöntemlerin hiçbiri fayda etmedi. Doktorum ilaç yazdı, hala kullanıyorum. İlaç için “hiçbir zararı yok, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin” dedi. Eziyet çekmeyin, çok zor çünkü, doktorunuza danışın. Allah kolaylık versin.
Badevehande Evet ilaç veriyor Allah vergisi hamilelikte olan birşey canım ben sadece 1 hafta yaşadım zordu anlayabiliyorum ama tuzlu çubuk kraker peynir ekmek sandviçi yapsan bunlar mide bulandırmaz
Zehranurcavus Badevehande dilerim Allahtan benimde 1 hafta sürer bu aylarca çekenlerede güç ve sabır ver Allahım
Larissa Zofer 4mg tüm doktorlar veeiyor doktoruna sor 15 dk bitiyor bulantın bende kullanıyorum cok rahatımm
Kimya Zehranurcavus dalga mi geçiyorsunuz limon niye bebeğe zararlı olsun. Bu soruyu sorarken ciddiyetinizi sorguladım...
Ogzfnda Veriyor canim benimle ilk 3 ayim mide bulantisiyla geçti. Ne yaptiysam olmadi hic bişey yiyemedim. Doktorum ilac verdi onu kullandim suanda şükür iyiyiz.
Zehranurcavus Kimya kimsin sen ya yukarda hiç bir şeyden haberimin olmadığını söyledim zaten 2 aylık evliyim cıkar mısınız şurdan terbiyesizlik yapmayın derhal terk edin burayı uslübunuza dikkat edin
Kimya Zehranurcavus saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Terbiyesiz olan sizsiniz bana terbiyesiz diyerek.Dalga geçer gibi soru sorup hakaret ediyorsunuz. Haddinizi bilin.
Sabiha02 Allah kolaylık versin ben 6. Aya kadar çok çektim ne ilaç ne de başka bişey hafifletmedi 😯😯 sabredeceksin canım bebeğini kucağına alacağın günü düşünüp katlanacaksın çok zor geçti benim ki inşallah senin öyle olmaz
Zehranurcavus Sabiha02 Allah sabrını veriyor demekki bir güne tahammülüm yok maşallah size 6 ay bulantı ne demek ❤️
Zehranurcavus Badevehande alayım alayım istiyorum 170 boyum 55 kilom var kemik yapıp ince nekadar yesemde almıyorum ki zaten bakalım hamilelik vücudumda nasıl bir rol oynayacak
Sabiha02 Zehranurcavus evet canım şimdi son bir ayın içindeyim darısı başına sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍