Neslisim20 Essenn ben de 38 haftaligim, sancım ve açılmam yok ama kahverengi lekenmem oldu sabah. Hiç açıklık yoktu. Doktor lekelenme olabilir dedi. Akşam üzeri yürüyüş yaptım, akıntı pembeye döndü. Sizin lekelenmeniz sürekli mi oluyor
Essenn Neslisim20 benim çatı muayenesinden sonra oldu ve nişanım geldi 36 haftalıkken şu an evdeyim ve sancımı evde çekiyormm 4 cm açıklığım var
Neslisim20 Essenn ben de 11 de hastaneye gittim. Ebe muayenesinde 1 parmak açıklık var dedi. Kanamam oluyor. Ama rahimdeki beklemis kan dedi. Kanama artar ve bacaklarindan asagi su akarsa oyle gel dedi. Yeni regl olmuş gibi. Şimdi hafif bir sanci ile uyandım. Sanki yeni regl olmuşum da karnım ağrıyor gibi. Allahım sağ salim kolayca bebeğimizle kavuştursun. Doktorunuza ne zaman gideceksiniz
Essenn Neslisim20 carsamba sabahı gittim ağrılar yüzünden ama dayanamayıp hastanenin yolunu tutucam gibi duruyor dayanamıyorum 0 uykuluyum suyumda patlamadı 5 dk da bir inanılmaz ağrı cekiyorum akşam nst ye bağlandım sancı 50 lilere çıkıyodu Eve gönderdiler ama şu an fenayım😢😢😓😓😓
Zeyzeykrt Essenn suyunun patlamaması iyi aslında doğumda dr. Patlatirsan daha kolay doğum olur diye dusunuyorum
FerideGiray Bende dün gittim acile ama biraz daha azalmıştı ağrılarım istemediğim bi doktor acilde olduğu için gece sabahı bekleme katarı şimdi 9 gibi kendi doktorumu arıycam ona gidicem mide bulandım olduğu için görmek istedi çünkü
uyanikkeda11 Essenn Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim 🥰 canım sancıların nasıldı anlatır mısın biraz 😂 merak ediyorummmda
Essenn uyanikkeda11 5 dk da bir nasıl desem adet sancısının kat ve katı idi evde 2 gün sancı çektim son 6 7 saati dayanılmaz hale geldi ama sabah 6 ya kadar bekledim ve doktoruma mesaj attım dayanamıyorum diye sonra hastaneye geçtik suyumu doktorum patlattı ondan sonra olanlar oluyor 20 dakika da doğurdum çok şükür 1 tane dikişim var ☺️