Uvercinka şaşırdım canım ya ben öneriler ile oraya gittim acili bile ilgiliydi şimdi böyle yorumlar okuyunca kafam karıştı 😪
Bende ilk oraya gittim hiç beğenmedim ilgsz zor knuşuyodu smdi gataya gdyrm
Uvercinka devlet hastanesinin hic birinde ultrason kağıdı ve kalp sesi dinletilmedi bana özel hastanede yasadim hepsini doğumumda özelde oldu kecioren medisis hastanesi Ulviye ismailova bikez daha doğursam ona giderim
    Ezgib bende Ulviye hocaya gidiyorum ilk defa anda doğum yapan birine denk gelebildim ben şuana kadar fazlasıyla memnunum kendisinden de hastaneden de ama doğumundan da memnun olduğunuzu duymak beni çok sevindirdi normal mi sezeryan mıydı doğum canım sağlıkla büyüt bu arada miniğini😍😍😍
      Melegimm19 teşekkür ederim 😊 darisi herkesin evladına olsun normal doğum yaptım suyum geldi acilma ve sanci yoktu suni ile oldu doğumum ulviye hocam 12 saat ugrasti ilgilendi baska doktor olsa sezeryana dönerdi ebe hemşire deniz var ondada çok memnun kaldim Ulviye hanim aldığı parayi sonuna kadar hakediyor helal hoş olsun
        Ezgib çok sevindim duyduklarıma 30 haftalığız şimdiye kadar çok şey atlattık onunla birlikte her seferinde iyiki dedirtti doğumdada böyle diyeceğime eminim artık dediğiniz gibi gerçekten karşılığı olamaz ilgisinin yaptıklarının sonuna kadar hakediyor ❤🙏
          Melegimm19 insallah sag salim kavuşursunuz sizde ben haric etrafımdaki herkes bile dile getirdi bunu senin sansin doktorunmus diye hastaneye cok bisey diyemem ama Ulviye hocami tek geçerim insallah sizinde doğum haberinizi alirim 🌸
            Ezgib peki bişey sorabilir miyim muayene ücretleri be Doğum ücreti ne kadar
              Ezgib Gidip şuan doktoruma sarılasım geldi zaten seviyordum birkez daha çok sevdim kendisini 😁❤ inşallah canım çok teşekkür ederim cevapladığın için 🌸
              Uvercinka 7+4 de kese mutlaka görünür bacım şaşırdım şuan 5 haftayı anlarımda 7 bitmek üzere nerdeyse yada geç döllenme oldu sat a göre hesapladılar bilemiyorum şehir hastanesine gidiyorum Raziye desticioğluna yardımcı doçent ama burda a life hospital ismini hatırlayamadım boludan gelme bir doktor var ya ona gidin yada bayan Gül savcı var ona gidin ikisi de gayet mükemmel doktor bir an önce gidin bence kese nerde 🤔🤔
              Edaaks ben dogum paketi aldim 6 bine hamileliğimin basinda şimdi güncel fiyat hakkinda bilgim yok ama hastane arayinca bilgi verir
              Hacettepe üniversite hastanesi murat gültekin muayene saati bittiğinde bile mağdur etmemek için bakıyor kalan hastaya gece gündüz whatsApptan yazabiliyorum test sonuçları için hastaneye gitmeme gerek yok hastane sistemine düşüyor ekran alıp doktora atıyorum oda ne yapmam gerektiğini anlatıyor 38+3 üm herşey çok iyi
                Yalnız özel bütün kadın doğumcular orda ama hepsi doçent prof doktorlar muayene 122 tl ama değiyor bilgin olsun
                Semanurkopr bende aynı doktora gidiyorum neşesiyle enerjisiyle bizi motive ediyor murat hoca.Doğumu nasıl oluyor o kısma geçmedik siz nasıl yapcaksınız
                  aydandir 38+3 üm bugün geldim daha muayeneden 39 da alttan muayene olucam. Şuan herşey iyi
                    Semanurkopr doğuma murat hoca geliyor mu asistanları mı yapıyor bilgin var mı onu konuştunuz mu nasıl olacakmış
                      @Uvercinka Yenimahalle de Lina kadın sağlığına gidin ve doktor olarak da kesinlikle Meral hocayı tercih edin dünyalar tatlısı canim doktorum 🌸🌸🌸🌸
                      aydandir kendi ekibi giriyor doğum riskli olmadığı sürece sezeryanda murat hoca girerse ek para ödüyorsunuz