Busraae Merve3 evet uyuması falan rahat oluyormus hem mesela içerde uyudu beşige kadar götürmene gerek kalmaz onun içinde uyur kalır bence kullanıslı
Merve3 Busraae peki bakacam siteye guzel geldi demi salam sulam bisey yolamadilar demi 59tlde digerlerine gore baya uygun geldi bana gelen urun guzelmi kulanisli mi yoksa bastan savma busey mi yoladilar acaba
defne55 Merve3 hazır alımda çok pahalı gerçekten benim annem yaptı birebir aynısı oldu fazla para harcamadim😊
Fasulyem22 Merve3 ben alacağım hem reflu yatagibseklinde hemde babay nest görmüştüm bir tane onu alacağım salona koymak için. 100 lira falan zaten.
Fasulyem22 Merve3 ben alacağım hem reflu yatagibseklinde hemde babay nest görmüştüm bir tane onu alacağım salona koymak için. 100 lira falan zaten.
Merve3 Fasulyem22 ikisi bir arada mi ayri ayri mi ikisi bir arada hic gormemistm nerde gordunuz acaba
Skn23 Merve3 biz kendimiz yaptık yeğenime şimdide bana yapıcaz nasipse ama cidden bence kullanışlı . Evde baya kullanıyorsun ya 😁 ama dışarda satılanların elyafı az oluyor ele avuca gelmiyor baktım da .
Merve3 MSGG2403 nerden bulabilirimki boyle bisey foto veya aldiginiz yerin internet sitesi varmi acaba
Solitoo Merve3 Canım 🎀Rengarenk Bebek Yatakları🎀diye site var sadece babynest 125 TL bana çok uygun geldi
MSGG2403 Merve3 https://ty.gl/ypgoqfs bundan benimkisi. Çok kullanışlı kumaşı çıkıp yıkanıyor ek gıdaya geçtiğinde hafif doğrultup mamasını yedirebilirsiniz.
Busraae Merve3 https://www.resimag.com/i/22562db95b2 böyle canım. Zaten ben küçügünden aldım yatsa yatsa 6 aya kadar yatar o kadar süre yatacagı bisey içinde gayet güzel. Zaten dönmeye falan basladıgı zaman yatamaz babynestlerde
Cnnard Merve3 ben aldım cocuga oda yapmadım yatak odasına anne yanı besık aldım salonada babynest aldım gün içinde onun içinde yatsın diye.
Seda_123 Merve3 Benim ilk gebeliğim olmasına ragmen bana çok fuzuli geliyor bosu bosuna masraf yani kullananlarda aldıklarına pişman bi köşede duruyor kullanılmıyor diyorlar
Sinemksk Merve3 ilk zamanlar çok kullanışlı benek anne yanında uyuyor yatakta çünkü doğar doğmaz beşiğe koyma taraftarı değilim en azından bi bi ay anne yanında babynestte falan yayıp anne sıcaklığını alarak adapte olmalı
_tugce bana cevremdeki herkes cok gereksiz ne gerek var falan diyor ama ben cok özeniyorum internette 60-70 liranın altında bulamadım pahalı geldi bende malzemelerini aldım kendim yapcam 25-30 liraya falan gelcek bana