begrich Aymu ben öğretmenim, Miraç isminde kız öğrencim de var erkek öğrencim de var. Yani unisex bi isim 😊
Aymu Bende hem erkeğe hem kıza koyulur diye biliyorum ama çevremdeki insanlar annem ve kayınvalidem ısrarla kız ismi olduğunu söylüyorlar ama çokta umursamıyorum siz demeyin dedim ben derim Miraç diyorum eşim ve ben sevdik ismi😍😍😊
BernA11 Aymu miraç tabıkıde erkek ismi . Benimde kızım olucak inşallah ama erkek olsaydı miraç koyucaktık😊
Esenn1 Aymu eski çalıştığım iş yerinde muhasebeci kızın ismi miraç tı hatta Arap bir müşteri şaşırmıştı kadın olduğunu görünce erkek ismi demişti
Kbrazcan Aymu evet güzel muhammed musab da güzel 🥰 muhammed ismi erkek çocuğunda evin bereketi için iyi diye duymuştum erkek olsa koyarım gerçekten bakalım cinsiyet belli değil daha 🥰
Merve0625 Aymu erkek ismi canım benim de oğlum olucak allah nasip ederse 28 haftalığız adını miraç ege koyucaz inşallah ☺️
Ceylin96 Aymu tabiki erkek canım kocamın ve benim en sevdiğim erkek ismi kesinlikle miraç koy çok güzel bir isim 🙂
BsrArif Erkek ismi diye biliyordum şimdiye kadar ama biriyle tanıştım bir kaç ay oldu kızının adı miraçtı çok garip geldi bence erkeğe yakışan bir isim yada biz öyle alışık olduğumuz için bize öyle geliyor