Aymu Kızlar bizim doğumumuza daha var oğluşumuz olacak hayırlısıyla isminide buldum ve severek içimden gelerek söylüyorum Miraç ama etrafımdaki herkes onun kız ismi olduğunu erkeğe koyulmayacağını söylüyor ne yapacağımı bilemedim sizcede erkek ismi değilmi Miraç🤗😉🤔
yorumcuanneniz Aymu miraç baya baya erkek ismi 😂 yani bana öyle geliyor bi kıza miraç demek çok saçma olur
zcolak Aymu Benim bildiğim de erkek ismi. Ama bir kaç kişiden kız çocuğa da koyulduğunu duydum hiç şahit olmadım.
yaseminbeysir Bizde oğlumuza Miraç ismini koymayı düşünüyoruz bende unisex bi isim olduğunu düşünüyorum ama hiç bi kızda duymadım bu ismi ama
okyanustakibulut Aymu canim Miraç arapca kökenli unisex bir isim. Her ikisinede konulabilir. Ama ben bu zamana kadar hic bir kizda miraç ismini duymadım. Bende oğlum olursa ismini Mirza Miraç koyacağım ♥️
Melekhazal Miraç kız ismi mi miray tamam da miraç değil teyzemin oğlunun adı miraç ilk defa sizden duydum kız ismi diye 😃
as_af Kız tanidığımda var erkekte. Hatta kuzenimd oğluna vericek bu ismi. Baskalarinin ne dedigini boşverin konusmayi cok seviyorlar
Minedy Aaa tesadüf 😂 miraç erkek ismi Miray kız ismidir. Ama geçen gün otobüs durağında kıza miraç sahra diye sesleniyordu ananesi 😅 ben şok ben iptal 😅😅😅
Badevehande İlk miraç ismini bir kızda duymuştum ama en yakın arkadaşımın sevgilisinin de adı miraç yani kızda da var erkek dede var🥳 hatta biz miço diyoruz 😂