Akademisyenanne Badevehande Allah yardimciniz olsun. Ben de sanirim oyle olacagim gibime geliyor. Kac kilo aldiniz?
Badevehande Akademisyenanne 16 kilo aldım tabi 2 hafta önce tartılmıştım bu 2 haftada neler yediğimi ben bilirim 😒 72ydim işte🤷🏻♀️
Akademisyenanne Badevehande ben dikkat etmeye calisiyorum yediklerime. Doktor ayda bir kilo alabilirsin dedi. Normalde tatliyi hic sevmezdim. İki haftadir canim cok tatli istiyor. Aclik Sekerime baktirdim. Tokluk sekerime de bu hafta bakcaklar. Sanirim yukleme yaptiracagim🤦🏻♀️
Badevehande Akademisyenanne dikkat et tabi ama canının çektiğini ye hiç o yönden kısma kendini hamilesin ben 2 ayda 8 kilo aldım alanda sensin verecek olan da sensin korkma
Kevser_29 Fdle olur daha acele etme ben 28 haftaligim tekmelerine uyaniyorum diyebilirim daha zamani var yani
Burcu16 Akademisyenanne geçen sene Ekim ayından şuan 2. Ciye hamileyim ama bu kez belli cok şişecem 😀 kızlar tempoya kilo milo kalmıyor merak etmeyin
Haticenurum123 Fdle 34 haftaligim karnım çok belli degil iç karnın genistir takma kafaya sorun degil bu durum
Lamiyye Fdle benimde kiz 20+3de falan net hiss etmeye basladik simdi 21 +1 olduk pit pit atiyo hergun sizde bi kac gune hiss edersiniz karnimda ok kadarda buyuk diyil ic karin buyuk doktorum dediyne gore
Fdle Lamiyye hissedeyim istiyorum bir an önce karnım da büyümeyince kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum tek hissettiğim nokta sürekli grip oluyorum ilaç alamıyorum ben hamileydim diyorum 😁
Akademisyenanne Badevehande cesaretlendirdin beni simdi gidip bir porsiyon tatli yiyecegim😅 saka bir yana cok haklisin canim. Onemli olan bebegin saglikli olmasi. Bu arada hamilelik cok yakismis masallah🧿 saglikla gelsin bebegin