Crn321 Mr1517 valla canım gece o kadar cok agrım olduki aldım parol ama doktorum günde 3 taneye kadar alabilirsin demisti
Crn321 Ceyda28 gercekten su hamilelikte ne oluyosa hepsini yasadım heralde 🙈 kaşıntım hafifledi derken şimdide bacak agrıları sabaha kadar uyutmadı yürüyemedim agrıdan parol ictim en sonunda öyle hafifledş biraz siz kacıncı haftadasınız
Ceyda28 Crn321 aynı şeylerden müzdaribim malesef ama olsun yavrularımız sağlıcakla gelsinlerde buda bir sınav razıyım🙏29+5 siz kç haftalıksınız?
Crn321 Guguk ya ben kullanıyorum kalsiym sürekli magnezyumda arada kullanıyorum ama yinede oluyo agrı 😔😔
Nursan Lindam ya bende de var😒19+1 haftalığım kalçamda baldırlarımda ayaklarıma kadar atan bir ağrım var
Lindam Nursan hepimizde var bence. Bi yerde okumuştum magnezyum eksikliği sebep oluyormuş. Doktoruma sorucam yarın
Crn321 Ceyda28 benim daha 25 kritik evreyş atlatamadıkkk 30 olsam rahatlıcamm en azından erken dogsalarda yasamama gibi riskleri olmcak
Crn321 Guguk magnexyumla kalsymu düzenli kullanıyorum daha bacak agrım suanlık yok cok sükür varmıs cidden etkisi
Cigdemmcey Crn321 canım bende 26 da yım doktoru aradım bugun bacak agrısı için çok normal dedi eşine masaj yaptır rahatlatıyor
Handaan Crn321 benimde olmuştu doktorum magnezyum vermişti doğum yapalı 3 ay oldu halen ayaklarım agrıyor
kimsebilmesindiye Dr magnezyum onermis.neden biraktiniz ki surekli kullanmaniz gerekiyor. Vücudunuzda eksuk vitamun mineraller hemen ilac kullanmayla malesef gecmiyor. Kendimden biliyorum duzenli kullanmayla geciyor gecmis olsun.