musmutluanne_ Poncik77 sorayım canım aynen leke görünce akşam üstü aradım doktorumu gel bakalım dedi sabah erken gidicem inşallah😔
Brcbs musmutluanne_ musmutluanne_ musmutluanne_ kalbi durmuş 😢 dün operasyonla aldılar Brcbs Poncik77 Poncik77
musmutluanne_ Brcbs benim de karnım ağrıyor ya iğneler batıyor sanki😞 hayırlısıyla bi sabah olsa da güzel haberler alsak
mirage_90 Poncik77 kötü düşünme bence bende de hep o korku vardı bu üçücü gebeliğim.. doktora gide gele iyi olduğunu gördükçe kafandan atıcaksın o kötü ihtimalleri zaten 🌸 bu bi süreç çok fazla kafaya takma derim..
Poncik77 mirage_90 evet her gidişim de oh çok şükür diyorum atlatırım inşallah bnde ☹️ Demek ki atlatılıyor teşekkür ederim fikirlerin için biraz içim rahatladı 😊
Ebruozdgn 11+5 olduk kızlar bizde çok şükür🙏 Bu hafta ikili testi yaptırıcam, normalde özele gidiyorum ama ikili teste eğitim araştırma hastanesinde yaptırıcam orda da bi doktora göstericem. Bi ayağım da devlette olsun dedim☺️Kendi doktorum bana 1 ay sonra gel dedi biraz uzun geldi bu süre bana , geçen hafta gitmiştim kontole
Dilaraada Dreamlike 12+6 🌸 bende yarın kontrole gidicem. Geçen hafta doktor burun kemigini göremediğini söyledi . Merakla bekliyorum . İkili testide yarın yapıcak.
Sermec Kızlar ben 13+5 haftalık hamıleyım bulantım geceli 3 hafta oluyor 1 hafta önce de doktora gitmiştim ama nerdeyse 2 haftadır pek kendımı hamıle gıbı hissetmiyorum gögüs hassasiyeti cok az bel agrısı kasık agrısı cok cok nadir bu normal mı benım gıbı olan var mı
Sseydoss musmutluanne_ siyah leke çok yoğun olmadığı sürece korkma benden sürekli geliyor. Dr yoğun olmadığı sürece siyah ve kahverengi lekeden korkma dedi
musmutluanne_ Sseydoss ya bugün kırmızıya döndü rengi gittim doktora sorun yok ama önlem amaçlı progestan fitile başladı bi tane de iğne vurdurdu😏a